Archery tag op locatie

Wil je meer weten over archery tag huren?

Door bij ons een pijl en boog te huren kun je waar en wanneer je maar wilt archery tag spelen. Dit is een leuke activiteit voor jong en oud met de familie, kinderen, vrienden of collega’s. Welk team is het beste in elkaar en het archery tag target raken met de pijl en boog? Met het huren van archery tag heb je in ieder geval gegarandeerd een spannend, gaaf en onvergetelijk teamspel.

Door bij ons een archery tag te huren kun je het geheel op jouw gewenste locatie organiseren. Maar misschien vraag je je wel af wat een geschikte archery tag locatie is. Wij geven daarom wat mooie voorbeelden. Denk aan archery tag in Amsterdam op een voetbalveld, in een park in Utrecht, op het strand in Scheveningen of een weiland in Groningen. Je kunt het zo leuk maken als je maar wilt.

Wat moet je weten over archery tag op locatie?

Archery tag op locatie dient goed te verlopen. En dat gaat alleen als je een geschikte locatie uitzoekt. Dit is ook wel het eerste en belangrijkste wat je regelt bij het huren van een archery tag. Archery tag kan zowel binnen als buiten gespeeld worden, afhankelijk van het weer. Het handigst is buiten, omdat er ook voldoende ruimte moet zijn om vrij te kunnen bewegen. Maar uiteraard kun je ook kiezen voor een bedrijfspand, grote schuur, de aula op school of gymzaal. 


Kijk tevens naar de grootte van de groep, zodat je weet hoeveel ruimte er nodig is. Je kunt er zelfs archery tag bunkers (zoals tafels op hun kant) neerzetten, als je meer spanning in het spel wilt. Zo kunnen de spelers ook schuilen. En om de game helemaal compleet te maken bieden wij de optie om extra attributen te huren, zoals discolampen, camouflagenetten en een rookmachine. Verder is de sfeer van het gezelschap zeer belangrijk voor een unieke, leuke beleving.

Inspiratie ideeën

Voor elk budget is er wel een locatie. Je kunt voldoende gratis archery tag locaties vinden. Denk bijvoorbeeld bij archery tag in Amsterdam aan het Amsterdamse Bos of Diemerpark. Of voor een archery tag in Utrecht is de Ruigenhoekse polder juist weer een gave optie. Bij een outdoor archery tag game is het handig om ook een bepaald afgebakend gebied af te spreken waarbinnen gespeeld wordt. Dit kan tevens middels pionnen.


We hebben jou alvast van een aantal centraal gelegen steden voorzien van wat ideeën voor een gaaf potje archery tag in jouw omgeving. Bekijk vooral de mogelijkheden in de buurt van jouw woonplaats. Staat jouw gewenste stad er niet bij? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en stel al jouw vragen over archery tag huren. Wij helpen jou graag.

Welke locaties zijn echt een aanrader?

Hier kun je meer lezen over verschillende populaire archery tag locaties. Op die manier weet je precies hoe je een onwijs gaaf en onvergetelijk archery tag kinderfeestje of uitje organiseert. Tevens zijn dit mooie, ruime en centraal gelegen locaties die wij graag aanbevelen.

- Archery tag Amsterdam

- Archery tag Utrecht

- Archery tag Delft

- Archery tag Groningen

- Archery tag Rotterdam

- Archery tag Eindhoven

- Archery tag Scheveningen


Inmiddels voldoende inspiratie opgedaan? Huur een archery tag set en let the game begin!