Archery tag kinderfeestje

Klaar voor een stoer kinderfeestje waar de kinderen nog lang over na zullen praten? Archery tag is uitstekend geschikt voor kinderfeestjes vanaf 8 jaar. Het is spannend, spectaculair en tegelijk volledig veilig. Bij ons kun je een archery tag set huren om vervolgens op een eigen locatie te gaan spelen. Is dat ingewikkeld? Helemaal niet, wij leggen je alles uit. Wil je meteen reserveren? Plaats dan direct een reservering!

Archery tag is ook geschikt voor kinderen

Is archery tag geschikt voor kinderen?

Het klinkt misschien wat absurd. Kinderen die met pijl en boog op elkaar schieten. De realiteit is echter dat dit prima kan. Archery tag is namelijk lang niet zo gevaarlijk als het lijkt. Wij leveren namelijk kinderbogen waarbij er geen hele hoge spanning op de snaar staat en bovendien zit er geen punt aan de pijl, maar een stompe schuimen bal. Zo kan een pijl dus nooit heel hard aankomen. Daarbij leveren we standaard een masker voor iedere speler die op iedere maat is af te stellen. Zo komen er geen pijlen in het gezicht en is de kans op ongelukken dus nihil.

archery tag spelen als kinderfeestje

Waar kun je een archery tag kinderfeestje houden?

Je hebt natuurlijk professionele aanbieders van archery tag. Het voordeel daarvan is dat er begeleiders bij zijn en je het feest gewoon uit handen kunt geven. Het nadeel is echter dat je veel geld kwijt bent en bovendien eerst moet zorgen dat de kinderen daar op locatie terechtkomen. Dan kost het dus veel tijd en geld.

Kan dat niet goedkoper?

Dat vroegen wij ons ook af. Archery tag op eigen locatie is namelijk ook een hele goede optie. Je betaalt slechts €8,- per archery tag set en een archery tag locatie vinden is helemaal niet zo moeilijk. Je kunt namelijk zowel indoor als outdoor spelen. Zorg voor een speelplek voldoende obstakels waar je achter kunt schuilen of huur onze eenvoudig op te zetten tenten waar je jezelf achter kunt verbergen. Begeleiding is in principe niet nodig. Wij versturen bij onze set namelijk altijd een duidelijke uitleg over hoe de uitrusting werkt inclusief uitleg van de archery tag spelregels.

Zo eenvoudig is archery tag huren voor je kinderfeestje

Jij hoeft dus alleen een locatie te regelen voor je archery tag kinderfeestje en wij zorgen voor de rest. In een archery tag set zit standaard een boog, 2 pijlen en een masker. Voldoende voor iedere speler. Daarnaast heb je dus ook de optie om bunkertjes bij te bestellen en eventueel licht, rook en aankleding. 

Wanneer je de set hebt samengesteld, kun je data selecteren. Je betaalt alleen voor de dag waarop je speelt. Wij zorgen ervoor dat je de dag voor het kinderfeestje de set kunt afhalen op een PostNL-punt en de set hoeft pas de dag na het feestje weer terug. Ook heb je de mogelijkheid om de set door ons te laten bezorgen of je kunt hem zelf afhalen bij ons in Woubrugge, Zuid-Holland.

Wil jij nou ook een keer een stoer kinderfeestje organiseren zonder dat je daar te veel voor hoeft te betalen? Stel dan jouw set samen en plaats een reservering!