Attributen archery tag

Bij archery tag denk je natuurlijk vooral aan pijlen, bogen en wellicht dacht je ook aan maskers. Dit leveren wij altijd standaard bij een archery tag set zodat je gewoon veilig en goed kan spelen. Je kunt echter ook extra attributen bestellen waarmee je de archery tag experience nog beter kan maken.

Meisje schiet archery tag pijlen van achter een bunker

Archery tag bunkers

Wanneer je beelden opzoekt van archery tag dan zie je dat veel mensen spelen met opblaasbare bunkers. Dat is echter niet per se nodig. Alles waar je achter kunt schuilen voldoet in principe. Zo kun je bijvoorbeeld ook in een bos spelen en achter bomen schuilen of je speelt op een andere archery tag locatie met natuurlijke schuilplekken. Je kunt bij ons echter ook archery tag bunkers huren. Je kunt in de webshop eenvoudig op te zetten tenten van 100 bij 100 bij 180 centimeter huren per set van 6 tenten, maar je kunt ook even contact met ons opnemen om de opties te bespreken voor het huren van professionele archery tag bunkers. 

Houd bij de opblaasbare bunkers rekening dat je ze met haringen in de grond moet verankeren en dat ze daardoor ongeschikt zijn voor kunstgras.

Extra pijlen

Je krijgt bij ons altijd standaard 2 pijlen per boog meegeleverd. De ervaring leert dat dit over het algemeen voldoende is om goed en leuk te kunnen spelen. De pijlen vliegen constant rond waardoor er altijd wel weer een nieuwe pijl voor het grijpen ligt.

Wanneer je echter zeker wil weten dat je genoeg pijlen hebt, kun je ook extra archery tag pijlen huren. Dat kost je slechts €1,- per pijl. Zo heb je zeker voldoende pijlen voor jouw potje archery tag.

camouflagenet voor archery tag

Camouflagenet

Wanneer je archery tag speelt doe je dat vaak outdoor of wil je gewoon de beleving van outdoor archery tag terwijl je binnen speelt. In al deze gevallen is het een goed idee om een camouflagenet op te hangen. Dit kan dienen als aankleding, als afbakening van het veld, maar je kunt het ook opspannen als schuilplek. In principe is het net breed genoeg om archery tag pijlen tegen te houden.

rookmachine voor indoor archery tag

Discolampen en rookmachine

Wanneer je binnen gaat spelen met een archery tag set wil je het natuurlijk wel lekker spannend maken. Hoe doe je dat anders dan via een paar knipperende lampjes en een rookmachine? Dit zijn lampen die we ook verhuren voor feesten en partijen. Je kunt ze dus ook gebruiken voor bijvoorbeeld een gymzaal. De rookmachine wordt afgetankt met voldoende rookvloeistof voor uren dampplezier.

Wanneer je teruggaat naar de homepagina, vind je een module waar je zelf je set kunt samenstellen met voldoende pijlen en bogen, waarna je de optie hebt om ook nog eens leuke extra’s toe te voegen. Stel dus direct jouw archery tag set samen.