Alles wat je moet weten over archery tag huren in Groningen

Archery tag is een actieve en uitdagende activiteit, die steeds populairder wordt in Nederland en ook in provincie Groningen. Dit dynamische spel lijkt wel een kruising tussen paintball, trefbal en traditioneel boogschieten, waarbij de pijl veel kleiner en de impact zacht is door de schuimen punt, waardoor het minder pijnlijk is dan paintball en geen blauwe plekken achterlaat. Gewapend met pijl en boog, masker en speciale pijlen ga je de strijd aan met het andere team.

In dit spel wordt er gespeeld in twee teams. Jouw team neemt het op tegen de tegenstanders op het speelveld, dat vol obstakels en bunkers staat. Het doel? Zoveel mogelijk punten scoren door de tegenstander of het target van de tegenstander te raken.

Durf jij het aan? Richt dan je eigen archery tag arena in Groningen in en stel je set samen voor een onvergetelijk spelletje archery tag!

Archery tag set huren

Archery tag set huren

Vanaf €32,- voor 4 personen

Een dag onbeperkt spelen met een boog, masker en 2 pijlen per persoon.

Voor slechts €13,- overal verzonden

Geleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt inclusief uitleg én retourlabel.

De voordelen van archery tag

Archery tag is geschikt voor zowel kinderen vanaf 8 jaar als volwassenen. Het spel kan gespeeld worden op verschillende locaties, van indoorstrand tot gewoon op een grasveld. Het is een ideale activiteit om te combineren met andere spellen voor een gehele dag plezier, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of teamuitje.

Een groot voordeel van archery tag is dat het minder pijnlijk is dan paintball. Doordat de pijlen zachte uiteinden hebben, voel je weinig pijn wanneer je geraakt wordt. Daarnaast zijn er verschillende spelvormen mogelijk, waardoor het nooit saai wordt. Denk bijvoorbeeld aan een Robin Hood-thema waarbij je in de huid kruipt van deze legendarische boogschutter.

Archery tag huren in Groningen

Het huren van archery tag sets in de provincie Groningen is een eenvoudige en voordelige optie. Bij ons verhuurbedrijf bieden wij arrangementen aan die we op jouw geschikte locatie kunnen bezorgen. Onze instructeurs geven je uitgebreide instructies en adviezen, zodat jij je alleen maar hoeft te concentreren op het spel. Je kunt er ook voor kiezen om archery tag te combineren met andere activiteiten voor een volledige dag vol plezier.

Veelgestelde vragen over achery tag

Is archery tag veilig?

Ja, archery tag is ontworpen om volledig veilig te zijn. De pijlen die worden gebruikt zijn voorzien van zachte, schuimrubberen punten. Bovendien dragen alle spelers beschermende maskers om eventuele treffers op het gezicht op te vangen. Onze instructeurs geven ook veiligheidsinstructies voor het spel begint.

Is archery tag geschikt voor kinderen?

Ja, archery tag is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Het wordt vaak aanbevolen voor kinderen vanaf 8 jaar. De pijlen en bogen zijn licht van gewicht, wat het gemakkelijk maakt voor jonge spelers om deel te nemen.

Hoeveel spelers zijn er minimaal / maximaal nodig voor een spel archery tag?

Het minimum aantal spelers voor een potje archery tag is over het algemeen 10, vijf tegen vijf. Echter, afhankelijk van de beschikbare ruimte en de voorkeur van de groep, kunnen er ook grotere teams worden gevormd.

Kan archery tag in elk weer gespeeld worden?

Ja, archery tag kan zowel indoor als outdoor gespeeld worden. Bij slecht weer kan het spel gemakkelijk worden verplaatst naar een binnenlocatie.

Wat moet ik meebrengen?

Als je archery tag boekt, wordt alles wat je nodig hebt voor het spel door ons verzorgd. Het enige wat je hoeft mee te nemen is sportieve kleding en schoeisel, en natuurlijk een enthousiaste houding! Verder heb je alleen een locatie nodig om te spelen, bijvoorbeeld een gymzaal of een grasveldje ergens in de provincie Groningen, maar het kan natuurlijk ook in Drenthe of Friesland, wij zijn namelijk actief in heel Nederland.

Doet het pijn om geraakt te worden door een pijl?

Hoewel de pijlen in archery tag met enige snelheid vliegen, is het meestal niet pijnlijk om geraakt te worden. De pijlen zijn speciaal ontworpen met zachte uiteinden om de impact te minimaliseren. Het is minder pijnlijk dan bijvoorbeeld geraakt worden met een paintball.

Hoe lang duurt een spelletje Archery tag?

De lengte van een spel archery tag kan variëren, maar gemiddeld duurt een spel ongeveer een uur. Dit omvat een briefing voor veiligheid en spelregels, warming-up, het spel zelf en een afsluiting. Voor evenementen kan de tijdsduur worden aangepast aan je behoeften.

Heb ik ervaring nodig met boogschieten om archery tag te spelen?

Nee, je hebt geen ervaring nodig met boogschieten om archery tag te spelen. Voordat het spel begint, krijg je een basisinstructie over hoe je de boog en pijl correct en veilig kunt hanteren. Het spel is zo ontworpen dat iedereen, ongeacht hun ervaring met boogschieten, kan deelnemen en plezier kan hebben.

Reserveer direct

Wil je archery tag spelen in Groningen? Vul dan het formulier in op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of je kunt ons telefonisch bereiken voor meer informatie of direct boeken. Onze instructeurs staan klaar om je een onvergetelijke dag te bezorgen!