Archery tag in Arnhem

Archery tag is een spannende activiteit die je met vrienden, familie of collega's kunt doen. Het is een mix van trefbal en paintball, maar dan zonder verf. Je speelt met pijlen met foam-tops, waardoor het spel zowel door kinderen als volwassenen veilig gespeeld kan worden. Dit pijl en boog spel kan op verschillende locaties gespeeld worden, zoals een park, een bos of een sportveld. Je kunt hiervoor een eigen locatie regelen, zoals een bedrijfspand, een schoolplein of een camping.


Het spel wordt gespeeld met twee teams van minimaal 5 personen. Het doel van het spel is om de tegenstanders uit te schakelen door ze te raken met een pijl. Als je geraakt wordt, ben je uitgeschakeld en moet je het veld verlaten. Het team met de meeste spelers over aan het einde van het spel wint.


Het is één van de meest actieve events, waardoor je veel calorieën verbrandt. Het is ook een goede activiteit om je coördinatie en schietvaardigheid te verbeteren. Bovendien is het een zeer leuk spel om te spelen met vrienden en familie. Als je archery tag in Arnhem wilt spelen, kun je contact opnemen met ons bedrijf. Wij verhuren archery tag sets waarmee je op een locatie naar keuze kunt spelen. Wij bieden ook

een duidelijke uitleg en de mogelijkheid tot het huren van obstakels bij het spelen van het spel.

Archery tag set huren

Archery tag set huren

Vanaf €32,- voor 4 personen

Een dag onbeperkt spelen met een boog, masker en 2 pijlen per persoon.

Voor slechts €13,- overal verzonden

Geleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt inclusief uitleg én retourlabel.

Enkele voordelen van archery tag spelen

Hieronder staan enkele van de voordelen van archery tag:

 • Het is een leuke en spannende activiteit om te doen met vrienden, familie of collega's.
 • Het is een zeer actieve activiteit, waardoor je veel calorieën verbrandt.
 • Het is een goede manier om je coördinatie en schietvaardigheid te verbeteren.
 • Het is een zeer leuk spel om te spelen met kinderen.
 • Het is een veilig spel, omdat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops.

Tips & tricks

Hieronder staan enkele tips voor het spelen van archery tag:

 • Kies een locatie die geschikt is voor het spel, zoals een park, een bos of een sportveld.
 • Zorg dat je kleding draagt waar je in kunt bewegen.
 • Draag een helm en bril om je te beschermen tegen verwondingen.
 • Begin met een warming-up om je spieren op te warmen.
 • Luister goed naar de instructies.
 • Speel fair en respectvol tegen je tegenstanders.

Als je op zoek bent naar een leuke en spannende activiteit om te doen in Arnhem, dan is archery tag een uitstekende keuze. Neem contact met ons op om meer informatie te krijgen of om een archery tag set te reserveren.

Veel gestelde vragen


1. Wat is archery tag en hoe wordt het gespeeld in Arnhem?

Archery tag, ook bekend als archery attack, is een combinatie tussen trefbal en paintball, maar in plaats van ballen of verf, schiet je pijlen. In Nederland, en in het bijzonder in Arnhem, wordt dit spannende spel gespeeld door twee teams tegen elkaar in een strijd om de meeste punten te scoren. De pijlen hebben zachte punten waardoor het veilig is voor de spelers. Het doel van het spel is om zo veel mogelijk targets te raken van het andere team.

2. Is archery tag een geschikte activiteit voor groepen?

Jazeker, archery tag is een perfecte activiteit voor groepen. Door het competitieve element van het spel is het een populair teamuitje en een ideaal vrijgezellenfeest. Bovendien moedigt het spel de communicatie aan, maakt het spel het noodzakelijk om goed samen te werken.

3. Waar kan ik archery tag spelen in Arnhem?

Er zijn meerdere locaties in Arnhem waar jullie archery tag kunnen spelen. Veel bedrijven organiseren het spel in een sporthal of op een outdoorveld, maar in principe kun je ook gewoon een stuk bos of een grasveld afbakenen. Zo kun je eigenlijk spelen in heel Gelderland, dus ook in Ede of Nijmegen en omgeving

4. Hoe veilig is archery tag?

Archery tag is ontworpen met veiligheid als topprioriteit. De pijlen zijn bedekt met zachte punten en jij zult bescherming dragen, waaronder een masker voor volledige gezichtsbescherming.

5. Wat maakt archery tag zo leuk?

Archery tag is een leuke en interactieve groepsactiviteit die verschillende elementen combineert uit darten, paintball en boogschieten. Het wordt gespeeld in teams en moedigt communicatie, strategie en nauwkeurigheid aan. Bovendien worden spelers fysiek actief aangezien ze rennen, duiken en springen om pijlen te ontwijken en punten te scoren. Het kan zowel binnen als buiten gespeeld worden en is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitheidniveaus. Een ander leuk aspect van archery tag is de adrenaline en opwinding die het met zich meebrengt door de competitieve maar veilige gameplay.