Het ultieme archery tag avontuur in Nijmegen

Voor een adrenaline geladen uitje in het bruisende Nijmegen is er nu de onvergetelijke activiteit: archery tag. Geniet van deze snelle, spannende en uitdagende activiteit op je eigen locatie, met je eigen regels. Je kunt archery tag nu huren en je eigen strijd in Nijmegen organiseren.

Archery tag set huren

Archery tag set huren

Vanaf €32,- voor 4 personen

Een dag onbeperkt spelen met een boog, masker en 2 pijlen per persoon.

Voor slechts €13,- overal verzonden

Geleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt inclusief uitleg én retourlabel.

Ontdek archery tag in Nijmegen

Stel je een activiteit voor die de snelheid van trefbal, de tactiek van paintball en de precisie van pijl en boog schieten combineert. Dat is archery tag! En het beste van alles, je kunt archery tag op je eigen locatie spelen. Of je nu een veldje in het centrum van Nijmegen kiest, de Waalkade, een sporthal, gymzaal, of zelfs een groepsaccommodatie, je bent gegarandeerd van een fantastische tijd.

Organiseer je eigen battle

Het organiseren van een archery tag evenement in Nijmegen is eenvoudig. Kies een datum, vraag een offerte aan en huur het benodigde materiaal. Met onze service, enthousiaste instructeur en uitgebreide uitleg wordt jullie activiteit een onvergetelijke ervaring.

Het spel wordt gespeeld met twee teams tegen elkaar. Iedere speler is uitgerust met een boog, masker en pijlen. Het doel is eenvoudig: schakel de tegenstanders uit door ze te raken met pijlen of hun targets te schieten. Een uniek aspect van archery tag is het vangen van een pijl - hiermee kan je een uitgeschakelde teamgenoot weer terug in het spel brengen.

Archery tag sets huren

Met de mogelijkheid om een archery tag set te huren, kun je deze leuke activiteit gemakkelijk op je eigen gekozen locatie in Nijmegen organiseren. De sets worden compleet geleverd met bogen, maskers en pijlen. Alles wat je nodig hebt voor een geweldig potje archery tag.

Bovendien zijn onze pijlen voorzien van speciale, zachte punten, zodat het spel veilig gespeeld kan worden. En maak je geen zorgen over de techniek van pijl en boog schieten; onze ervaren instructeur geeft je een duidelijke uitleg.

Perfect voor elk evenement

Archery tag in Nijmegen is een fantastische activiteit voor een breed scala aan evenementen. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, bedrijfsevenement, verjaardag, kinderfeestje vanaf 8 jaar, of zelfs een schooluitje - archery tag zorgt voor een snel en spannend spel waarbij adrenaline gegarandeerd is. Combineer het met bubbelvoetbal of andere activiteiten voor een ultieme combi-deal.

Boek je archery tag avontuur vandaag nog

Ervaar de spanning van een archery tag battle op jouw locatie in het mooie Nijmegen. Met de mogelijkheid om de sets te huren, kun je het spel op elk moment, waar dan ook, spelen. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte en maak je klaar voor een onvergetelijk uitje! We kijken uit naar je review na je spannende ervaring met archery tag in Nijmegen.

Veelgestelde vragen

1. Wat is archery tag?

Archery tag is een opwindende sport die een combinatie is van paintball, trefbal en boogschieten. In dit spel schiet je met pijl en boog op elkaar met zachte foam-toppen. Het doel is om alle spelers van het andere team uit te schakelen of zo veel mogelijk doelen in het speelveld van het andere team te raken. Archery tag kan zowel outdoor als indoor gespeeld worden.

2. Hoe kan ik archery tag spelen?

Bij archery tag spelen zijn er een paar spelregels die je moet volgen. Elk team begint aan een kant van het speelveld, en wanneer het spel begint, rennen spelers naar het midden om pijlen te pakken. Spelers mogen alleen met pijlen schieten als ze achter hun eigen "schietlijn" staan. Er zijn veel verschillende spelvarianten, waaronder het spel waarbij je de tegenstander met een pijl probeert te raken.

3. Waar kan ik archery tag beoefenen?

Archery tag kan eigenlijk overal worden gespeeld, mits de ruimte groot genoeg is. Veel mensen kiezen ervoor om het outdoor te spelen, bijvoorbeeld op een groot grasveld. Maar het kan ook worden gespeeld in een indoor sportschool. Jij regelt de locatie, wij de rest. Je kunt overal in Gelderland spelen, dus ook in Arnhem, Ede of Ewijk

4. Wat is de geschikte uitrusting voor archery tag?

De geschikte uitrusting voor archery tag bestaat uit een boog, pijlen en een masker voor veiligheid. De pijlen zijn voorzien van schuimen toppen om verwondingen te voorkomen, en het masker beschermt de ogen.