De magie van archery tag in Ede

In de landelijke omgeving van Ede vind je allerlei locaties om zelf een spelletje archery tag op te zetten. Wanneer je een beetje de ruimte hebt, kun je namelijk overal dit spannende spel, dat lijkt op trefbal met pijl en boog, spelen. Met de flexibiliteit van het huren van een archery tag set, kun je waar en wanneer je maar wilt een eigen speelveld creëren.

Archery tag set huren

Archery tag set huren

Vanaf €32,- voor 4 personen

Een dag onbeperkt spelen met een boog, masker en 2 pijlen per persoon.

Voor slechts €13,- overal verzonden

Geleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt inclusief uitleg én retourlabel.

Maak van elk terrein een speelveld

Een van de grootste voordelen van het huren van een archery tag set is de ongeëvenaarde flexibiliteit. In plaats van gebonden te zijn aan een vaste locatie, kun je met onze sets overal in Ede een archery tag spel organiseren. Heb je een grote achtertuin? Perfect! Wil je spelen in een van de vele parken in Ede? Fantastisch! Het is aan jou om te beslissen. Onze archery tag set bevat alles wat je nodig hebt om van elk terrein een speelveld te maken.

Breng plezier en avontuur naar jouw evenement

Met een archery tag set zorg je voor een onvergetelijke dag voor vrienden, familie of collega's. Of je nu een verjaardagsfeest, een bedrijfsuitje of een teambuilding evenement organiseert, archery tag in Ede maakt het leuk en spannend. Met de set die je bij ons huurt, creëer je een activiteit die voor iedereen toegankelijk en uitdagend is, ongeacht leeftijd of fitnessniveau.

Kies je spel, bepaal je regels

Het huren van een archery tag set geeft je niet alleen de vrijheid om de locatie te kiezen, maar ook de regels van het spel. Je kunt traditionele archery tag spelen, waarbij twee teams tegen elkaar strijden om de meeste punten te scoren. Maar je kunt ook andere varianten proberen, zoals 'last man standing' waarbij het doel is om als laatste over te blijven, of 'capture the flag' waarbij teams een vlag proberen te stelen van de tegenstander. Met onze sets ben je volledig vrij om het spel zo te maken als jij dat wilt!

Eenvoudig en veilig

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze sets zijn uitgerust met veiligheidsuitrusting zoals maskers en armbeschermers. Bovendien zijn de pijlen ontworpen met zachte, afgeronde punten om het risico op verwondingen te minimaliseren. Ook leveren wij uitgebreide instructies voor het veilig opzetten en spelen van het spel. Zo zorgen we ervoor dat jouw archery tag ervaring zowel leuk als veilig is.

Start je avontuur met archery tag in Ede vandaag nog

Klaar om de adrenaline te voelen van een archery tag spel in Ede? Huur vandaag nog een archery tag set bij ons en beleef de perfecte mix van sport, competitie en plezier. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, met onze sets ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring. Verander Ede in jouw eigen archery tag arena en geniet van het spel zoals jij dat wilt. Wij staan klaar om je te helpen bij het creëren van jouw perfecte archery tag ervaring in Ede!

Veel gestelde vragen

1. Wat is archery tag en hoe verhoudt het zich tot pijl en boog, paintball en lasergamen?

Archery tag, ook wel bekend als archery attack, is een leuke en sportieve spelvorm die het midden houdt tussen pijl en boog schieten, paintball en trefbal. Hierbij wordt er met speciale boog en pijlen geschoten op de tegenstanders, waarbij het doel is om alle tegenstanders te raken. Pijl en boog, paintball en lasergamen zijn vergelijkbare sportieve uitjes, maar archery tag biedt een unieke combinatie van deze drie.

2. Kan ik archery tag op mijn eigen locatie organiseren?

Jazeker, archery tag kan je organiseren op je eigen locatie. Wij spreken je graag om de mogelijkheden te bekijken. Of het nu gaat om een park, een gymzaal of een strand, het is allemaal mogelijk! Zolang de locatie maar veilig en geschikt is voor het spel. Wij leveren in heel Nederland, dus in Gelderland ook bijvoorbeeld in Arnhem of Nijmegen!

3. Is archery tag geschikt voor groepen en kan ik het huren voor een evenement?

Ja, archery tag is zeer geschikt voor (grote) groepen en is perfect voor een teamuitje, een vrijgezellenfeest of een kinderfeestje. Wij bieden verschillende verhuurmogelijkheden. Van een basisuitrusting tot een compleet verzorgd programma voor een hele dag. Contacteer ons voor meer informatie over de verhuur.

4. Is archery tag duur?

Archery tag is relatief goedkoop in vergelijking met andere outdoor activiteiten zoals paintball of lasergame. De kosten kunnen variëren afhankelijk van het aantal personen, de duur van het evenement en de specifieke wensen en eisen. Neem gerust contact met ons op om de prijzen te bespreken.

5. Wat als het regent op de dag van ons geplande archery tag spel?

Archery tag kan in de meeste gevallen gewoon doorgaan, zelfs bij lichte regen. De pijlen en bogen zijn waterbestendig.