Archery tag ervaring in Breda: plezier, adrenaline en strategie

Betreedt het veld van archery tag, het spel dat de beste elementen van paintball, boogschieten en trefbal combineert in een spannende activiteit. Breda, met haar unieke locaties, biedt de perfecte achtergrond voor deze sportieve groepsactiviteit die zowel door kinderen als volwassenen gespeeld kan worden. Zoek dus een ruim stuk park, bos of grasveld en huur jouw archery tag set voor een onvergetelijke middag!

Archery tag set huren

Archery tag set huren

Vanaf €32,- voor 4 personen

Een dag onbeperkt spelen met een boog, masker en 2 pijlen per persoon.

Voor slechts €13,- overal verzonden

Geleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt inclusief uitleg én retourlabel.

Archery tag in Breda: je eigen locatie, jouw regels

Je kunt archery tag spelen op een locatie van jouw keuze in de gemeente Breda. Of je nu de voorkeur geeft aan een park, een sportveld, of misschien zelfs de oude koepelgevangenis die is omgebouwd tot een van onze echte battlefields - de keuze is aan jou. Met het huren van een archery tag set, maak je van elke plek in Breda het toneel voor de ultieme battle.

Teamwerk, strategie en vol adrenaline

In de wereld van archery tag strijden twee teams tegen elkaar om de overwinning over de streep te trekken. Elke speler, gewapend met een boog en pijlen, heeft het doel om de tegenstanders of hun targets te raken. Het is een test van coördinatie, teambuilding en strategisch vermogen, die je adrenaline gegarandeerd doet stijgen. 

Het veilige gevoel van archery tag

Ondanks de intensiteit van het spel, is veiligheid bij archery tag gegarandeerd. De pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops, die zorgen voor een veilige ervaring tijdens het spel. Daarnaast draagt elke speler een masker voor extra bescherming. Zo kunnen de deelnemers zowel de spanning van de strijd voelen, als het plezier van het spel beleven.

Ideaal voor groepen

Of je nu met collega's, vrienden of familie bent, archery tag in Breda is een fantastische groepsactiviteit. Het bevordert teamwork en communicatie, terwijl het iedereen in beweging houdt. En het is natuurlijk ook gewoon super leuk! 

Boek jouw avontuur

Haal de Robin Hood in jezelf naar boven en reserveer vandaag nog je eigen archery tag set in Breda. Ga naar onze website en vul je gegevens in op het reserveringsformulier.

Met heldere instructiefilmpjes wordt je in no-time wegwijs gemaakt in de wereld van archery tag. Zo weet iedereen hoe het werkt en kun je dus heel voordelig je eigen set archery tag spelen.

Beleef de spanning van het spelen van archery tag in Breda, op je eigen gekozen locatie. We kijken ernaar uit om jou en je team te faciliteren in deze geweldige ervaring. Dus waar wacht je nog op? Pak die boog, richt op je doel en beleef het plezier van archery tag!

Veel gestelde vragen

1. Wat is archery tag?

Archery tag is het beste te omschrijven als een kruising tussen paintball en boogschieten. Spelers hebben pijl en boog op hun handen en ze proberen elkaar af te schieten, net zoals bij paintball. Maar in plaats van verfkogels, gebruiken ze pijlen met speciale foam-tops. Hierdoor is het spel niet alleen veiliger, maar ook veel leuker voor alle leeftijden, van 8 jaar en ouder.

2. Hoe speel je archery tag?

Bij archery tag nemen teams de strijd tegen elkaar op in een arena vol obstakels. Hierbij proberen zij elkaar af te schieten terwijl ze zelf zo min mogelijk geraakt worden. Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel zowel door kinderen als volwassenen veilig worden gespeeld. De spelvormen kunnen divers zijn, en een gemeenschappelijk doel is om de 'target' van het tegenovergestelde team te vernietigen.

3. Hoe veilig is archery tag?

Archery tag is een veilige sport doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops. Dit betekent dat de pijlen niet scherp zijn en je niemand kan verwonden. De spelers dragen ook maskers en ander beschermend materiaal om eventuele ongelukken te voorkomen.

4. Waar kan ik archery tag spelen in de gemeente Breda?

In de gemeente Breda zijn er verschillende locaties waar je archery tag kunt spelen. Deze plekken bieden vaak verschillende pakketten aan voor groepsuitjes, verjaardagen en teambuilding evenementen. Als je bij ons de sets huurt, kun je overal spelen waar je maar wilt. Voor meer informatie over alle spots in de gemeente Breda, bel ons op. Je kunt in de openbare ruimte spelen mits het veilig kan, maar je kunt natuurlijk ook spelen op privéterrein in heel de provincie Noord-Brabant, zo ook in bijvoorbeeld Eindhoven of 's Hertogenbosch

5. Kan ik mijn eigen pijl en boog gebruiken voor archery tag?

In sommige gevallen kan het mogelijk zijn om je eigen pijl en boog te gebruiken voor archery tag, maar dit hangt af van verschillende factoren. Het is belangrijk om dit eerst met ons te overleggen voordat je je eigen uitrusting gebruikt. We willen er zeker van zijn dat jouw uitrusting voldoet aan de veiligheidsnormen en geschikt is voor archery tag.