Archery tag in Eindhoven: spannende activiteit voor groepen

Stel je voor, gewapend met pijl en boog sta je klaar op het speelveld. Je doel? Jouw team naar de overwinning leiden in een spannend spel van archery tag in Eindhoven. Dit is geen gewoon spel, maar een combinatie van de adrenaline van paintball, de strategie van trefbal en de techniek van boogschieten. Huur jouw set en ervaar zelf de spanning van archery tag in Eindhoven of elders op eigen locatie.

Archery tag set huren

Archery tag set huren

Vanaf €32,- voor 4 personen

Een dag onbeperkt spelen met een boog, masker en 2 pijlen per persoon.

Voor slechts €13,- overal verzonden

Geleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt inclusief uitleg én retourlabel.

Jouw locatie, jouw regels

In Eindhoven bieden we de mogelijkheid om archery tag te spelen op de locatie van jouw keuze. Of dat nu het park bij de Karpendonkse plas is, een geschikte hal van de gemeente Eindhoven, of zelfs de ruimte bij Philips, wij kunnen de set op jouw eigen locatie afleveren. Dat maakt deze activiteit perfect voor een scala aan evenementen, van bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten.

Spelregels en veiligheid

Het doel van archery tag is eenvoudig: schakel zoveel mogelijk spelers van het tegenovergestelde team uit door ze met pijlen te raken, of scoor punten door het target van de tegenstander te raken. Maak je geen zorgen over veiligheid - de pijlen zijn uitgerust met zachte punten en iedere deelnemer krijgt de nodige bescherming om het spel veilig en leuk te houden.

Een spel voor iedereen

Archery tag is een spel voor jong en oud, en vanaf 8 jaar kan iedereen deelnemen aan het evenement. Of je nu met een groep vrienden bent, collega's of familie, deze activiteit is gegarandeerd een succes. En hoewel het een competitieve aard heeft, is het vooral een hilarische en verbindende ervaring.

Eenvoudig organiseren

Het organiseren van een archery tag evenement in Eindhoven is eenvoudiger dan ooit. Via onze website kun je eenvoudig een reservering plaatsen. Wij regelen de rest: van de levering van de bogen en pijlen tot spelinstructies. Alles om te zorgen dat jullie een onvergetelijke dag beleven. Archery tag huren in Eindhoven is een ware sensatie die je zeker niet wilt missen. Het is een unieke, spannende en vooral leuke activiteit die iedereen aan het lachen maakt. Probeer het eens, en ontdek waarom archery tag één van de populairste groepsuitjes is in Eindhoven.

Veelgestelde vragen

Wat is het beste team uitje in Eindhoven?

Een van de populairste uitjes in Eindhoven is archery tag. Dit is een combinatie van het traditionele trefbal en boogschieten. Het is een spannend spel waarbij je pijlen met een zachte punt op elkaar moet schieten. Het is een leuke en unieke manier om je team te versterken.

Hoe werkt een spelletje archery tag?

Archery tag wordt gespeeld tussen twee teams die tegen elkaar strijden. Met speciale pijlen proberen ze de tegenstander uit te schakelen. Het team dat als laatste overblijft, wint. Het is dus een spel van overleven en overwinning.

Kunnen we archery tag op een eigen locatie in Eindhoven spelen?

Ja, dat kan! Wij kunnen archery tag naar je toe brengen. Het is mogelijk om dit spel te spelen op elke locatie die geschikt is om pijlen af te schieten. We leveren alles wat nodig is voor het spel, waaronder onder andere de pijlen en de bogen. Het enige wat je hoeft te regelen is een locatie, dat kan in Eindhoven, maar mag natuurlijk ook in Breda, Den Bosch of elders in Brabant.

Welke speciale regels zijn er?

Er zijn verschillende spelvarianten die we kunnen gebruiken, afhankelijk van jullie wensen en de grootte van de groep. We zullen deze regels uitleggen voordat we starten met het spel. Maar geen zorgen, onze begeleiding zorgt altijd voor een veilige en leuke ervaring!

Kan iedereen deelnemen?

Ja, archery tag is geschikt voor mensen van alle leeftijden! Het is niet nodig om een ervaren boogschutter te zijn om aan dit evenement deel te nemen. Gedetailleerde instructies worden geleverd bij al onze spellen. Zo zorgen we voor een veilige en leuke ervaring voor alle deelnemers.

Moet ik mijn eigen boog en pijlen meenemen?

Nee, dat is niet nodig. Wij zorgen voor alle materialen die nodig zijn voor het spel, inclusief bogen en speciale pijlen met een zachte punt. Alles wat je hoeft te doen is op komen dagen en plezier te hebben!

Hoe kan ik archery tag met een ander uitje in Eindhoven combineren?

Er zijn veel leuke uitjes in Eindhoven die je kunt combineren met een spelletje archery tag. Dit kunnen bijvoorbeeld culturele uitjes zijn, een lekker diner of andere teambuilding activiteiten. We kunnen je hierover vrijblijvend adviseren.

Wat gebeurt er als alle spelers van een team worden uitgeschakeld?

Als alle spelers van een team worden uitgeschakeld, wint het andere team. Het spel gaat door totdat er maar één team over is. Maar zelfs als je wordt uitgeschakeld, is er nog steeds genoeg actie en plezier om naar te kijken!

Wie is de winnaar bij archery tag?

De winnaar van archery tag is het team dat als laatste overblijft. Het is een spel van overleving, strategie en teamwork. Dus zelfs als je niet het beste bent in schieten, kun je nog steeds winnen door slim te spelen en je teamgenoten te helpen!