Beleef de spanning van archery tag in Den Bosch

Den Bosch, een stad vol historie, cultuur en bruisende activiteiten, is nu ook de perfecte plek voor een nieuw, spannend spel: archery tag. Het is een actief spel dat je met een groep vrienden, collega's of familieleden kunt spelen op een locatie naar keuze. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellig dagje uit, archery tag is gegarandeerd plezier!

Archery tag set huren

Archery tag set huren

Vanaf €32,- voor 4 personen

Een dag onbeperkt spelen met een boog, masker en 2 pijlen per persoon.

Voor slechts €13,- overal verzonden

Geleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt inclusief uitleg én retourlabel.

Je eigen speelveld in Den Bosch

Het bijzondere aan archery tag is dat je het op vrijwel elke locatie kunt spelen, zowel binnen als buiten. Je kunt ervoor kiezen om het spel te spelen in een van de vele parken in Den Bosch, op een sportveld, of zelfs in gymzalen. Wij zullen de benodigde materialen netjes op de gewenste locatie bezorgen, waardoor je een dagje uit compleet maakt zonder extra moeite.

Hoe speel je archery tag?

Het spel is eenvoudig, maar zeer uitdagend. Twee teams staan tegenover elkaar met als doel de tegenstander te raken met pijl en boog. Het klinkt misschien gevaarlijk, maar wees gerust: de pijlen zijn voorzien van foam-tops waardoor ze volkomen veilig zijn. De spelers dragen uiteraard ook beschermende maskers.

Archery tag: veel meer dan gewoon boogschieten

Vergeleken met gewoon boogschieten, biedt archery tag veel meer dynamiek en plezier. Het gaat hierbij niet alleen om het raken van een stilstaand target, maar ook om het ontwijken van de pijlen van het tegenoverliggende team. De mogelijkheid om de tegenstander uit te schakelen voegt een extra dimensie van spanning en strategie toe aan het spel.

Jouw archery tag event in Den Bosch

Of je nu een spannend teamuitje wilt organiseren, een familiefeest een stoere twist wilt geven, of gewoon iets nieuws wilt proberen met een groep vrienden, archery tag is de ideale keuze. Het biedt niet alleen een kans om te genieten van een actief spel, maar het brengt ook mensen samen, stimuleert teambuilding en garandeert veel gelach en plezier.

Archery tag huren: gemakkelijk en snel

Het huren van een archery tag set in Den Bosch is eenvoudig en snel. Neem contact met ons op via onze website om een offerte te ontvangen. Onze sets zijn compleet met bogen, pijlen, maskers en opblaasbare obstakels. Wij verzorgen ook de instructies om te zorgen voor een veilige en plezierige ervaring voor alle spelers. Bereid je voor op een dag vol actie, strategie, en onvergetelijke herinneringen met archery tag in Den Bosch!

Veelgestelde vragen

Kan archery tag zowel binnen als buiten gespeeld worden op een geschikte locatie in Den Bosch?

Ja, archery tag kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Er zijn meerdere geschikte locaties in Den Bosch waar de sport beoefend kan worden. Je kunt het zien als een unieke mix van paintball en schieten, waarbij we uiteraard veiligheidspijlen gebruiken.

Hoeveel personen kunnen tegelijk deelnemen aan archery tag?

Archery tag kan met minimaal 2 personen gespeeld worden, al is het aan te raden om het met een grotere groep te spelen. We kunnen het uitbreiden voor meerdere teams tegen elkaar, zodat het een groot en spannend veld wordt. Dit alles om een unieke ervaring compleet te maken!

Is er een winnaar bij archery tag, en hoe wordt deze bepaald?

Er kan zeker een winnaar zijn bij archery tag. De winnaar wordt meestal bepaald aan de hand van het aantal punten dat elk team aan het einde van het spel heeft verdiend. Een punt wordt verdiend door een tegenstander te raken of door een doelwit (target) om te schieten. Teams kunnen ook extra punten verdienen door speciale spelvormen te winnen.

Wat gebeurt er als je geraakt bent tijdens het spel?

Als je geraakt bent bij archery tag, hoef je geen pijn te vrezen, zoals bij paintball. De pijlen zijn namelijk gemaakt van zacht schuim. Je verlaat het spelveld en het spel gaat verder zonder jou, totdat de volgende set of spelvorm begint.

Is het mogelijk om een offerte te krijgen voor een archery tag event?

Jazeker, we kunnen een uitgebreide offerte leveren voor jouw archery tag event. We doen ons best om deze zo snel mogelijk op te stellen, afhankelijk van de specifieke wensen en het aantal personen. Je kunt deze offerte dan in alle rust bekijken en beslissen.

Kunnen we ook kiezen voor een unieke locatie buiten Den Bosch?

Dat is zeker mogelijk. Je kunt het event op jouw eigen terrein of elders organiseren. Dit kan bijvoorbeeld op een groot grasveld zijn. We bieden je hier alle ondersteuning om een gepaste plek te regelen. Het belangrijkste is dat er genoeg ruimte is om veilig te kunnen schieten en rennen. Je kunt ook uitwijken naar een andere plek in Brabant zoals Breda of Eindhoven, maar ook juist naar minder drukke plaatsen.

Kan ik mijn teamgenoten verrassen met een archery tag event?

Zeker weten! Veel van onze klanten boeken een archery tag event als verrassing voor vrienden, familie of collega's. Laat ons de details weten en dan zorgen we ervoor dat de dag een top verrassing zal worden!