Archery tag Drenthe - Het actievolle uitje voor het hele gezin!

De provincie Drenthe is rijk aan uitgestrekte bossen, zandverstuivingen en pittoreske dorpjes. Deze diverse natuur biedt de perfecte achtergrond voor een actieve en avontuurlijke dag in de buitenlucht. Ben je op zoek naar een unieke indoor of outdoor activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje of vrijgezellenfeest in Assen, Emmen of een andere plaats in Drenthe? Dan is archery tag de oplossing! Bij ons huur je een set naar eigen voorkeuren waarmee je op eigen locatie een spannende middag of avond kunt beleven met archery tag!

Archery tag set huren

Archery tag set huren

Vanaf €32,- voor 4 personen

Een dag onbeperkt spelen met een boog, masker en 2 pijlen per persoon.

Voor slechts €13,- overal verzonden

Geleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt inclusief uitleg én retourlabel.

Wat is archery tag eigenlijk?

Archery tag is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball. Het is een spannend spel waarbij twee teams gewapend met pijl en boog tegen elkaar strijden op een uitdagend speelveld. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen door ze met pijlen te raken.

Maar maak je geen zorgen over de pijlen, want doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn. Om je gezicht te beschermen werken we met hoge kwaliteit full-face maskers. Zo kan je veilig en onbezorgd genieten van de actie en spanning die gegarandeerd zijn bij archery tag.

Evenementen en activiteiten met archery tag

Dankzij zijn veelzijdigheid en aanpasbaarheid is archery tag geschikt voor een breed scala aan evenementen en activiteiten. Het is een perfecte activiteit voor teambuilding tijdens een bedrijfsuitje, want het vereist samenwerking, communicatie en strategisch denken. Maar archery tag is ook zeer geschikt voor een kinderfeestje, waar de kinderen hun energie kwijt kunnen en hun boogschiet vaardigheden kunnen testen.

Of je nu op zoek bent naar een activiteit voor een vrijgezellenfeest, een familiedag of een sportieve middag met vrienden, archery tag biedt een unieke en onvergetelijke ervaring.

De voordelen van een archery tag set huren

Het huren van een archery tag set heeft tal van voordelen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen op basis van de gegeven informatie:

Flexibiliteit

Het huren van een archery tag set stelt je in staat om het spel op je eigen locatie te spelen en zelf te bepalen hoeveel pijlen en bogen je wilt huren. Je kunt ook de regels aanpassen naar eigen wens, maar let er wel op dat iedereen gezichtsbescherming draagt. Qua locatie kun je binnen spelen en in heel Nederland. Je kunt desnoods ook uitwijken naar Friesland, Groningen of Overijssel.

Veiligheid

Bij het huren van een archery tag set wordt de veiligheid gewaarborgd. Alle pijlen, bogen en maskers worden vooraf gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze in goede staat zijn.

Gemak

Als je een set huurt, krijg je alles wat je nodig hebt om het spel te spelen, inclusief bogen, pijlen, maskers, teamlintjes en een uitleg van het spel en de spelvormen. Daarnaast heb je geen opslagruimte nodig, wat handig is als je het spel niet vaak speelt of als je met wisselende aantallen spelers speelt.

Kostenbesparing

Het huren van een archery tag set is over het algemeen voordeliger dan het kopen van een set, vooral als je het spel niet vaak speelt. Dit komt doordat de aanschaf van een set, inclusief eventuele extra attributen zoals bunkers, targets en een pomp om de bunkers op te blazen, relatief duur kan zijn. Daarnaast bespaar je ook op eventuele reparatiekosten.

Annuleringsbeleid

Bij ons heb je de mogelijkheid om tot 48 uur voor de geplande activiteit kosteloos te annuleren als bijvoorbeeld de weersverwachtingen plotseling slecht zijn. Je betaalt ook geen borg en je hebt extra voordeel in het weekend.

Toegevoegde waarde

Je hebt de mogelijkheid om je archery tag evenement te combineren met andere activiteiten zoals lasergamen of bubbelvoetbal. Dit kan vooral handig zijn als je een groter evenement organiseert.

Door al deze voordelen is het huren van een archery tag set een uitstekende keuze voor een onvergetelijk groepsuitje.

Wat zit er in de archery tag set?

Het aantal bestelde pijlen en bogen

Bij het huren van een archery tag set kun je zoveel pijlen en bogen krijgen als je nodig hebt. We zorgen ervoor dat de sets zo snel mogelijk worden geleverd, zodat je voldoende tijd hebt om alles klaar te maken en eventueel alvast te oefenen.

Gezichtsmaskers

Veiligheid staat voorop, daarom leveren we bij elke set gezichtsmaskers. Zo kunnen alle spelers veilig meedoen zonder risico op verwondingen. Het aantal maskers dat je ontvangt is gelijk aan het aantal pijlen en bogen.

Teamlintjes

Wil je de teams onderscheiden? Geen probleem! We hebben lintjes in twee kleuren, rood en blauw. Laat ons weten dat je teamlintjes wilt en we voegen ze toe aan je set.

Uitleg van archery tag en spelvormen

Om ervoor te zorgen dat je meteen aan de slag kunt en voor wat variatie in het spel kunt zorgen, bieden we bij elke archery tag set een duidelijke uitleg over het gebruik van de pijlen en bogen en de verschillende spelvormen. Mocht je toch nog vragen hebben, staan we altijd klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op.

Retouretiket & retouruitleg

Als je ervoor kiest om de set te laten verzenden, voegen we een retouretiket en retouruitleg toe aan de doos. Zo kun je de set na gebruik eenvoudig terugsturen.

Extra attributen

Heb je extra attributen besteld? Dat kan! We bieden nu ook camouflagenetten, rookmachines en sets met 5 discolampen aan. Daarnaast verhuren we lichtgewicht bunkers die gemakkelijk op te zetten zijn, perfect om achter te schuilen tijdens het spel. Je kunt deze attributen eenvoudig toevoegen in het bestelproces.