Archery tag in Overijssel: spannend en sportief

Overijssel is een geliefde locatie voor outdoor activiteiten. Deze regio, rijk aan prachtige locaties, vormt een perfecte achtergrond voor het populaire spel archery tag. Dit spel is een soort mix tussen paintball, trefbal en boogschieten. Je probeert elkaar vanaf je eigen veld te raken met je pijl, deze heeft overigens een schuimen punt, waardoor hij geen pijn doet.

Weet jij een geschikt veld of park om een keer archery tag te spelen. Met een stuk ter grootte van een gymzaal (of gewoon een gymzaal natuurlijk) kun je al archery tag spelen in Overijssel. Huur jouw archery tag set en ervaar waar de hype rond dit spel vandaan komt!

Archery tag set huren

Archery tag set huren

Vanaf €32,- voor 4 personen

Een dag onbeperkt spelen met een boog, masker en 2 pijlen per persoon.

Voor slechts €13,- overal verzonden

Geleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt inclusief uitleg én retourlabel.

De geschiedenis van archery tag

Archery tag, ook bekend als archery attack, is een relatief nieuwe sportieve activiteit. Het spel, een kruising tussen paintball, boogschieten en trefbal, combineert het competitieve element van deze spellen met de vaardigheid van pijl en boog. Archery tag is ontstaan als een variant van paintball, maar in plaats van verf gebruiken de spelers bogen en pijlen om elkaar te raken. De pijlen zijn uitgerust met zachte punten om de veiligheid van de spelers te garanderen, dus blauwe plekken, zoals bij paintball, zijn geen probleem.

Waarom archery tag?

Archery tag is een combinatie van verschillende activiteiten, wat het uitdagend en entertainend maakt. In tegenstelling tot traditioneel paintball en boogschieten, biedt archery tag een veilig, maar toch spannend alternatief waar teams tegen elkaar strijden. Het spel wordt gespeeld op een speelveld met obstakels waar spelers achter kunnen schuilen, vergelijkbaar met een paintballterrein. Net als bij trefbal, is het doel van het spel om alle tegenstanders uit het spel te halen, maar in dit geval met pijl en boog.

Voordelen van het huren van archery tag

Het huren van een archery tag set heeft veel voordelen. Ten eerste, de huurprijs is vaak een vaste prijs voor de gehele dag, waardoor je onbeperkt kunt spelen. Daarnaast wordt alles wat je nodig hebt om te spelen, inclusief bogen, pijlen, maskers en targets, geleverd in pakketten die je op de gewenste locatie in Nederland kunt laten bezorgen. Dit kan zowel een indoor locatie zijn, zoals een sporthal of gymzaal, als outdoor, zoals een grasveld of bosjes.

Archery tag evenementen

Archery tag is een geschikte activiteit voor allerlei soorten evenementen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, kinderfeest, vrijgezellenfeest, teamuitje of familiedag, met archery tag is plezier gegarandeerd. Bovendien kan je het spel combineren met andere activiteiten, zoals een bbq of buffet, om je uitje nog leuker te maken.

Archery tag in Twente en Salland

Onder andere in Twente en Salland, de grootste streken in Overijssel, kun je spelen op de locatie van jouw keuze. Wij regelen alles, van de levering van de setjes tot de instructies voor het instellen van het speelveld. Je hoeft alleen nog maar te genieten van het spel. Regel dus snel een weiland, een sporthal of gewoon een veldje om archery tag te spelen. Van Enschede tot Zwolle, je kunt overal bestellen, waar dan ook in Nederland!

Conclusie

Archery tag in Overijssel biedt een opwindende en sportieve uitdaging voor alle leeftijden vanaf 8 jaar. Het spel kan op elke gewenste locatie worden gespeeld en wordt geleverd met alle benodigde uitrusting. Dus of je nu de bossen van Twente wilt verkennen of de stedelijke omgeving van Enschede, met archery tag zorg je voor een onvergetelijk uitje.