Ontdek archery tag in Zwolle: het ultieme groepsspel

Een opkomende ster in het landschap van groepsactiviteiten is ongetwijfeld archery tag. Het wordt steeds populairder, en terecht! Archery tag biedt een unieke combinatie van spanning, strategie en sportiviteit, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel vrijgezellenfeesten als bedrijfsuitjes. Zwolle is een ideale plek om deze dynamische sport te ervaren, zowel binnen de stad als daarbuiten.

Archery tag set huren

Archery tag set huren

Vanaf €32,- voor 4 personen

Een dag onbeperkt spelen met een boog, masker en 2 pijlen per persoon.

Voor slechts €13,- overal verzonden

Geleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt inclusief uitleg én retourlabel.

Het gemak van een archery tag set huren in Zwolle

Het mooie aan archery tag is dat het op vrijwel elke locatie kan worden gespeeld. Of je nu kiest voor een open grasveld, een speciaal sportveld of een andere gewenste locatie in Zwolle, wij organiseren het voor je. Onze service is inclusief de levering van een complete set, inclusief bogen, pijlen, maskers en opblaasbare obstakels voor een extra uitdaging.

Een unieke mix: trefbal, paintball en boogschieten

Het spel combineert de snelheid en actie van trefbal en paintball met de vaardigheid van het boogschieten. Teams strijden tegen elkaar met pijl en boog, waarbij het doel is om de tegenstanders te raken of speciale doelen te treffen. De pijlen zijn voorzien van zachte punten, wat de veiligheid garandeert en blauwe plekken, zoals bij paintball, voorkomen.

Een veilig en spannend spel

Veiligheid is natuurlijk onze prioriteit. Je ontvangt instructies bij de levering van de sets en wordt ervoor gezorgd dat iedereen een leuke en veilige ervaring heeft. Het spel is geschikt voor alle leeftijden en vereist geen eerdere ervaring met boogschieten.

Archery tag voor alle soorten evenementen

Archery tag kan voor allerlei evenementen worden georganiseerd, van bedrijfsfeesten en vrijgezellenfeesten tot familiedagen en kinderfeestjes. Het is een activiteit vol actie en competitie, maar ook vol lachende gezichten en gezelligheid. De veelzijdigheid maakt het een perfecte keuze voor elke groepsactiviteit.

Archery tag in Zwolle: een beleving om nooit te vergeten

Ben je op zoek naar een unieke, actieve en spannende activiteit in Zwolle? Dan is archery tag zeker iets voor jou! Neem contact op voor een offerte of meer informatie over de mogelijkheden. Wij helpen je graag met het organiseren van een onvergetelijke dag vol plezier en uitdaging. Bereid je voor op de spanning van het jagen, de voldoening van een directe treffer.

Veelgestelde vragen

Kan ik het als groepsactiviteit doen?

Zeker! Archery tag is een geweldige activiteit voor de groep. Of het nu gaat om een teamuitje, schooluitje of verjaardag, iedereen kan genieten van deze opwindende uitdaging.

Wat moet ik verwachten van deze activiteiten?

Archery attack is een activiteit die elementen van pijl en boog schieten, paintball en tag combineert. De spelers van je groep zullen proberen elkaar met pijlen te raken om punten te scoren, terwijl ze proberen het "leven" van hun teamgenoten te beschermen.

Is er een specifiek veld waar ik kan spelen?

Het spel kan zowel binnen als buiten op verschillende soorten veld gespeeld worden. We proberen altijd met je mee te denken om de beste en meest beschikbare locatie te regelen, afhankelijk van je behoeftes. Het beste kun je een stuk van een parkje of een veldje afzetten. Je hebt niet heel veel ruimte nodig. Zo kun je eigenlijk overal spelen. In steden als Zwolle of Enschede, maar ook elders in provincie Overijssel.

Is het geschikt voor kinderen?

Ja, het is geschikt voor kids. We zorgen ervoor dat de activiteit op een veilige manier wordt begeleid en dat het materiaal geschikt is voor de leeftijd van de deelnemers. Archery tag kan gespeeld worden door kinderen vanaf ongeveer 8 jaar oud. Jongere kinderen kunnen het moeilijk vinden om de boog te spannen. Veiligheidsuitrusting zoals gezichtsbeschermers en voorgevormde rugbeschermers worden ook aanbevolen voor kinderen om eventuele ongelukken te voorkomen. Het is een geweldige manier voor kinderen om actief te zijn en de basisprincipes van boogschieten te leren, terwijl ze ook leren over teamwork en strategie.

Wat gebeurt er als dit spel met pijlen en boog afgelopen is?

Na afloop van het spel kun je de winnaar een speciale prijs geven. Creëer ook de mogelijkheid om de dag ontspannen af te sluiten met een snack of drankje indien je dat wenst. Stuur vervolgens de sets terug en je hebt verder nergens omkijken naar.

Moet ik mijn eigen pijl en boog meenemen?

Nee, wij verzorgen al het materiaal dat je nodig zal hebben. Je hoeft alleen maar je energie en enthousiasme mee te nemen!

Waar anders dan in Zwolle kan ik archery tag vinden?

Wij bieden archery tag aan in heel Nederlands. Er zijn vele locaties waar wij in het afgelopen jaren succesvolle events hebben georganiseerd. Neem contact met ons op om te bespreken welke locatie het beste bij jouw behoeftes past!

Hoe lang duurt een spel?

De duur van een Archery attack spel kan variëren, maar je moet verwachten dat een spel ongeveer één tot twee uur duurt, afhankelijk van de grootte van je groep en de gekozen spelvariant.