Archery tag in Enschede: een unieke en uitdagende activiteit

Enschede biedt volop mogelijkheden voor leuke activiteiten. Eén van de meest opwindende ervaringen die je hier kunt beleven, is archery tag. Of je nu met collega's een teamuitje plant, een vrijgezellenfeest organiseert of gewoon een middag vol actie en plezier wilt met vrienden, archery tag is een onvergetelijke keuze. Regel dus een plek in een park, in een bos of een weiland in de omgeving en beleef de spanning van archery tag in Twente!

Archery tag set huren

Archery tag set huren

Vanaf €32,- voor 4 personen

Een dag onbeperkt spelen met een boog, masker en 2 pijlen per persoon.

Voor slechts €13,- overal verzonden

Geleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt inclusief uitleg én retourlabel.

Jouw ideale locatie voor archery tag in Enschede

Het spel kan op diverse locaties worden gespeeld. Of je nu de voorkeur geeft aan een grasveld, bos, gymzaal of een andere geschikte locatie, wij kunnen een archery tag set naar de door jou gewenste plek brengen. Wij helpen je graag met het kiezen van de perfecte locatie in Enschede, zodat jullie kunnen genieten van een geweldige dag vol spanning en plezier. Je kunt zelf natuurlijk iedere plek kiezen in Enschede, maar anders kun je ook kiezen voor een plek in Zwolle of elders in Overijssel.

De actie van paintball, de strategie van trefbal

Archery tag is een uniek spel dat het beste combineert uit boogschieten, paintball en trefbal. Gewapend met pijl en boog probeer je de tegenstander uit te schakelen of punten te scoren door de doelen van het andere team te raken. De pijlen hebben zachte foam-tops, waardoor het spel veilig is en je geen blauwe plekken krijgt zoals bij paintball. Het is een spannend spel waarbij actie, strategie en teamwork samenkomen.

De regels en uitrusting

De spelregels van archery tag zijn vrij eenvoudig. Twee teams strijden tegen elkaar, elk team probeert zoveel mogelijk punten te scoren door de tegenstander of speciale doelen te raken. Je bent uit het spel als je geraakt wordt, maar je kunt weer meedoen als een teamgenoot een pijl vangt of een doelwit raakt. Onze bogen, pijlen en maskers zijn speciaal ontworpen voor archery tag en bieden een veilige en leuke ervaring.

Onze service voor archery tag in Enschede

Bij ons kun je rekenen op een volledig verzorgd archery tag evenement. We leveren alle benodigde materialen, waaronder bogen, pijlen, maskers en opblaasbare obstakels om het speelveld uitdagender te maken. Onze instructeurs zorgen voor een heldere uitleg van de spelregels en om een veilige en leuke omgeving te garanderen.

Geschikt voor ieder evenement

Met de mogelijkheid om archery tag te combineren met andere activiteiten, is het spel geschikt voor verschillende soorten evenementen, waaronder bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en kinderfeestjes. Het is een hilarische en actieve manier om een onvergetelijke dag in Enschede te beleven.

Ben je klaar om je pijlen op scherp te zetten? Boek vandaag nog een archery tag set en bereid je voor op een dag vol actie, lachen en een goede dosis adrenaline in Enschede. Het is een ervaring die je niet snel zal vergeten!

Veelgestelde vragen

Kan ik het spel van archery tag spelen in Enschede?

Ja, je kunt absoluut archery tag spelen in Enschede. We organiseren archery tag door heel Nederland en Enschede is geen uitzondering. Je kunt samen met je vrienden of collega's een hele dag archery attack beleven.

Wat zijn de spelvormen?

Archery tag heeft meerdere spelvormen en is een combinatie van traditioneel boogschieten, paintball en trefbal. Je kunt verschillende games spelen zoals team tegen team, waarbij welk team eerst alle spelers van de tegenstander uitschakelt de winnaar is.

Hoe gaat archery tag spelen in zijn werk?

In een archery tag game begint elk team aan een kant van het veld, elk voorzien van pijlen. Het doel is om op de spelers van de tegenstander met pijlen te schieten en te proberen hen uit het spel te krijgen. Maar maak je geen zorgen, de pijlen zijn van foam dus veiligheid staat voorop!

Wat is de duur van een archery attack activiteit?

De duur kan variëren, maar over het algemeen duren de games ongeveer een uur. Als je de sets een dag huurt, dan kun je meer dan genoeg spellen spelen.

Hoeveel kost het om archery tag te spelen?

De prijs kan variëren, afhankelijk van de hoeveelheden sets, extra pijlen en attributen. Neem contact met ons op voor de precieze tarieven en mogelijke groepskortingen.

Kan ik met een grote groep spelen?

Ja, zeker. Archery tag kan met grote groepen worden gespeeld, als het veld beschikbaar is en groot genoeg is voor meerdere spelers.

Is archery attack geschikt voor kinderen?

Ja, absoluut. Archery attack is zeer geschikt voor kinderen. De pijlen zijn van foam gemaakt, wat betekent dat ze veilig zijn voor gebruik.

Mag ik mijn eigen spelvormen bedenken voor tijdens het spelen van archery attack?

Dit bepaal je helemaal zelf! We willen dat iedereen maximaal plezier beleeft aan het spel, dus als je zelf spellen of spelvormen bedenkt, dan kan dat zonder problemen.