Een dag vol actie met archery tag in Maastricht

Diep in het zuiden van ons land, in de charmante stad Maastricht, ligt een onvergetelijk avontuur op je te wachten: een spannende sessie van archery tag. Perfect voor een sportief uitje, vrijgezellenfeest, of gewoon een leuk dagje uit met vrienden of collega's. Je hoeft alleen nog een geschikte locatie te vinden en je set samen te stellen. Wij zorgen voor een complete archery tag set met een duidelijke uitleg zodat jij je helemaal uit kan leven!

Archery tag set huren

Archery tag set huren

Vanaf €32,- voor 4 personen

Een dag onbeperkt spelen met een boog, masker en 2 pijlen per persoon.

Voor slechts €13,- overal verzonden

Geleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt inclusief uitleg én retourlabel.

Speel archery tag op je eigen locatie in Maastricht

Archery tag kan overal worden gespeeld, zowel binnen als buiten. Of je nu kiest voor een grasveld, een sportzaal of zelfs een bos in de buurt van Maastricht, wij zorgen ervoor dat de archery tag set naar de door jou gekozen locatie wordt gebracht. De locatie die jullie kiezen, bepaalt de sfeer van het spel. Je kunt dus ook kiezen om de gelegenheid naar Venlo of elders in Limburg te verplaatsen.

Boogschieten, trefbal en paintball in één

Archery tag is een sportieve activiteit waarbij twee teams tegen elkaar strijden met pijl en boog. Het spel is een combinatie van boogschieten, trefbal en paintball. Elk team heeft als doel om alle tegenstanders uit te schakelen of zo veel mogelijk targets te raken. Maar wees gerust, de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops voor de veiligheid.

Archery tag spelen: hoe werkt het?

We beginnen met een korte uitleg en instructie over het boogschieten en de spelregels van archery tag. Vervolgens delen jullie de groep op in twee teams en wordt het speelveld afgebakend met obstakels. Het doel van het spel is om de tegenstander te raken zonder zelf geraakt te worden. Bij verschillende spelvarianten, zoals 'free for all', is iedere speler op zichzelf aangewezen. Zo bieden we een ervaring die bij jouw groep past.

Geschikt voor iedereen en elke gelegenheid

Archery tag is een leuke en sportieve activiteit voor alle leeftijden en groepsgroottes, vanaf ongeveer 8 personen. Dankzij de verstelbare bogen en de minimale afstand van vijf meter tussen spelers, is het spel veilig voor zowel kinderen als volwassenen. Het is ook een populaire keuze voor bedrijfsuitjes, teambuilding events, kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten.

Jouw archery tag avontuur in Maastricht regelen

Ben je klaar voor een spannende battle met pijl en boog in Maastricht? Neem dan snel contact met ons op via onze website. We beantwoorden graag al je vragen en bespreken de beste opties voor jouw groep en gelegenheid. Wij zorgen voor de complete begeleiding tijdens het spel, zodat iedereen een geweldige dag kan beleven. In Maastricht wacht je een echte uitdaging op. Kies voor archery tag, haal je innerlijke Robin Hood naar boven en beleef een dag vol actie en plezier.

Veelgestelde vragen 

Wat maakt dit uitje in Limburg zo bijzonder?

Deze activiteit is niet te vergelijken met het traditionele boogschieten. Het is een intense battle waarbij je op elkaar schiet met speciale pijlen. Het is zeer interactief en het zorgt ervoor dat je op een andere manier met elkaar moet communiceren en samenwerken. Plus, het is gewoon heel leuk!

Waar vindt het boogschieten op elkaar in Maastricht plaats?

Als je de sets huurt bij ons dan zal de exacte locatie variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid, het weer en de keuze die je zelf maakt. We verzekeren je dat het een prachtige plek in de Limburgse natuur zal zijn. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Kunnen we beginnen zonder enige ervaring met boogschieten ?

Absoluut! Voordat we beginnen met de battle, geven we een duidelijke instructie over hoe je de boog hanteert en veilig op elkaar schiet. Iedereen kan dus meedoen, ervaring is niet nodig.

Is boogschieten op elkaar veilig?

Ja, het is zeer veilig. De pijlen waarmee je schiet zijn speciaal ontworpen om veilig op mensen te schieten. Ze hebben een zachte punt en bij deze activiteit draag je ook een beschermend masker.

Wat moet ik aan naar dit uitje?

Het is slim om kleding te dragen waarin je je makkelijk kunt bewegen, aangezien je veel zult bewegen tijdens het boogschieten. Comfortabele schoenen zijn ook een must. Verder zorgen wij voor alle benodigde uitrusting.

Kan ik ook met een minder mobiele persoon komen?

Natuurlijk, we doen ons best om het boogschieten op elkaar zo toegankelijk mogelijk te maken. Laat het ons op voorhand weten en we zullen kijken wat we kunnen regelen. Kies in ieder geval een locatie die geschikt is voor minder mobiele personen.

Is er een leeftijdsgrens?

We raden het aan voor kinderen vanaf 8 jaar, gezien de complexiteit en de veiligheid van het spel.

Kan ik direct beginnen als ik aankom?

Voordat je gaat schieten, krijg je een introductie en uitleg. Na deze uitleg en een korte warming-up kun je aan de slag.

Duurt het lang voordat ik het onder de knie heb?

Over het algemeen pakken de meeste mensen het vrij snel op. Onze instructies zijn duidelijk, waardoor het zelfs voor complete beginners vrij eenvoudig is om het te leren.