Archery tag in Venlo: ontdek de Robin Hood in jezelf

In Venlo, de parel van Limburg, is er nu een opwindende nieuwe activiteit beschikbaar - archery tag! Dit is een actief spel, een combinatie van boogschieten, trefbal en paintball, dat iedereen de kans geeft om zijn innerlijke Robin Hood te ontdekken. Of je nu een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje organiseert, het is de perfecte keuze. Het enige wat je nodig hebt is een gymzaal, bos of grasveld waar je kunt spelen en dan kun je al uit de voeten met onze set die je zelf samen kunt stellen. Probeer het ook!

Archery tag set huren

Archery tag set huren

Vanaf €32,- voor 4 personen

Een dag onbeperkt spelen met een boog, masker en 2 pijlen per persoon.

Voor slechts €13,- overal verzonden

Geleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt inclusief uitleg én retourlabel.

Speel archery tag waar jij maar wilt!

Met onze flexibele service kan je archery tag spelen op een locatie naar keuze in de gemeente Venlo en daarbuiten. Of je nu kiest voor de schilderachtige bossen, de velden rond de lokale bierbrouwerij, of zelfs je eigen achtertuin - je maakt van elke plek in Venlo het podium voor een geweldig spel. Ook in de rest van Limburg kun je natuurlijk spelen, bijvoorbeeld in Maastricht om maar wat te noemen

Teamwork, spanning en sportiviteit

Het doel bij archery tag is om met pijl en boog op je tegenstanders of hun targets te schieten. Dit spannende en actieve spel moedigt teamwerk aan en zorgt voor een dag vol avontuur. De deelnemers, in teams verdeeld, strijden tegen elkaar in verschillende spelvarianten. De hartstikke veilige pijlen zorgen voor een geweldige spelervaring, vol adrenaline maar zonder risico's.

Een leuke activiteit voor groepen

Vanaf 8 personen is het mogelijk om archery tag in Venlo te spelen. Dit maakt het de perfecte groepsactiviteit, geschikt voor allerlei gelegenheden. Leer boogschieten, jaag op elkaar en beleef de fun van archery tag samen met je collega's, vrienden of familie.

Voeg wat extra's toe aan je archery tag ervaring

Maak je dag compleet door je archery tag ervaring te combineren met andere leuke spellen en activiteiten die worden aangeboden in de regio Venlo. Denk aan een bezoek aan de bierbrouwerij met een heerlijke proeverij of een uitgebreide outdoor lunch in het bos. Contacteer ons en we bespreken graag de mogelijkheden.

Reserveer jouw archery tag avontuur

Om je archery tag avontuur in Venlo te boeken, bezoek je onze website. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt, van tips en spelregels tot contactgegevens. Je kunt je wensen vooraf met ons bespreken, zodat we een perfecte dag volgens jouw wensen kunnen verzorgen.

Wij geven professionele begeleiding, inclusief een uitgebreide instructie vooraf, zodat jij en je team zich volledig kunnen concentreren op het spel. Dus waar wacht je nog op? Pak die boog, richt op je doel en beleef het plezier van archery tag in Venlo!

Veelgestelde vragen

Wat is het spel Archery Tag?

Archery Tag is een actief spel dat gespeeld wordt met pijl en boog. Het is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Het is hartstikke veilig en een geweldige manier om een actief dagje uit te beleven met vrienden, familie of collega's.

Ik wil een archery tag kinderfeestje organiseren. Is dit mogelijk?

Jazeker, je kunt een archery tag kinderfeestje organiseren bij ons. Neem contact met ons op om onze mogelijkheden te bespreken.

Hoeveel personen kunnen archery tag spelen?

Het aantal deelnemers bij archery tag hangt af van de grootte van je groep. Wij hebben voldoende sets beschikbaar om met grote groepen te spelen. Het kan wel zo zijn dat een aantal sets reeds zijn verhuurd. Je kunt het beste even contact opnemen om te vragen hoeveel sets er beschikbaar zijn voor je gewenste datum. 

Waar halen we de pijlen vandaan voor archery tag?

De pijlen voor het spel worden door ons aangeleverd. De kwaliteit van de pijlen is gewaarborgd en ze zijn hartstikke veilig. Zorg ervoor dat je je goed voorbereidt op het spel!

Hoeveel kost een potje archery tag?

De prijs voor een potje archery tag is afhankelijk van de grootte en wensen van je groep. Neem contact op met onze klantenservice voor een op maat gemaakte offerte.

Waar kan ik archery tag spelen?

Als je bij ons de sets huurt, kun je spelen in de bossen van Venlo, op een sportveld of park, waar je maar wilt.

Is archery tag geschikt voor mijn bedrijfsuitje?

Zeker weten! Archery tag is een spannend teambuilding spel dat heel goed past bij een bedrijfsuitje. Het bevordert de samenwerking en er is veel plezier gegarandeerd.

Wat als ik archery tag wil spelen, maar ik heb nog nooit een boog vastgehouden?

Geen probleem! Voordat het spel begint, krijg jij een korte uitleg en leer je hoe je de boog moet vasthouden en hoe je moet schieten.

Is archery tag geschikt voor mijn vrijgezellenfeest?

Absoluut! Archery tag is een zeer populaire activiteit voor vrijgezellenfeesten. Het is spannend, uitdagend en erg leuk.