Archery tag Amsterdam - Ga de strijd aan 

Archery tag Amsterdam, het dynamische en spannende nieuwe spel, verovert de harten van heel Nederland. Dit unieke spel, dat een combinatie is van paintball en trefbal, is aan een opmars bezig en kan nu ook in Amsterdam worden gespeeld. Bij ons kun je jouw set samenstellen inclusief maskers en eventueel obstakels om op eigen locatie in Amsterdam of elders een onvergetelijk spelletje archery tag te spelen.

Archery tag set huren

Archery tag set huren

Vanaf €32,- voor 4 personen

Een dag onbeperkt spelen met een boog, masker en 2 pijlen per persoon.

Voor slechts €13,- overal verzonden

Geleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt inclusief uitleg én retourlabel.

Archery tag spelen: een spel van vaardigheid en adrenaline

Beeld je dit in: je houdt een boog en pijlen vast, klaar om de strijd aan te gaan met je tegenstanders, terwijl de adrenaline door je lijf giert. Dit is archery tag. In dit spel strijden teams tegen elkaar met als doel de tegenstanders en hun target te raken. Met speciaal ontworpen veiligheidspijlen, bunkers voor beschutting en een gezichtsmasker voor bescherming, is de spanning te snijden. De dagen van blauwe plekken zoals bij paintball zijn echter voorbij, want veiligheid staat voorop. Het masker beschermt je en de pijlen zijn te zacht om pijn te kunnen doen.

Breng het speelveld naar jouw eigen locatie in Amsterdam

Het leuke aan archery tag is dat het gespeeld kan worden op elke locatie in Amsterdam, of zelfs heel Nederland. Met onze draagbare sets brengen we het spel naar de locatie die jij kiest, of dat nu een sportzaal, een park, of een andere outdoor locatie is. Elke locatie kan dus je persoonlijke speelveld worden.

Zo kun je spelen in heel Noord-Holland, dus ook in bijvoorbeeld Alkmaar of op Texel.

Van kinderfeestje tot evenementen voor volwassenen

Of het nu een kinderfeestje, een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje of een familie-uitje is, archery tag is een geschikte activiteit voor alle leeftijden en groepen. Zelfs kinderen kunnen dus gaan boogschieten, want het spel is toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar. Het is trouwens net zo leuk voor volwassenen. Na afloop van je event kan de winnaar worden uitgeroepen en kan iedereen genieten van een heerlijke bbq op je eigen locatie.

Geïnteresseerd in een partijtje archery tag in Amsterdam? Een archery tag set huren gaat voudig en snel. Met onze sets, inclusief speciaal ontworpen bogen, veiligheidspijlen en gezichtsmaskers, garanderen we je een unieke, plezierige en veilige ervaring. Hier zijn alle voordelen van huren op een rijtje:

 • Locatie naar keuze: of je nu indoor of outdoor wilt spelen, je kunt zelf bepalen waar je archery tag speelt met de gehuurde set.
 • Geen onderhoudszorgen: het bedrijf waarvan je huurt zorgt voor de nodige onderhoud aan het apparatuur.
 • Veiligheid gewaarborgd: de sets komen met veiligheidsuitrusting zoals gezichtsmaskers en foam-tipped pijlen voor een veilige ervaring.
 • Voordelig: huren is vaak goedkoper dan kopen, zeker als je niet van plan bent om het spel regelmatig te spelen.
 • Diverse spelvarianten: we kunnen verschillende spelmodi aanbieden om je ervaring te verrijken.
 • Geen opslagprobleem: het huren van een set betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de opslag van de apparatuur na het spel.
 • Extra's beschikbaar: we kunnen aanvullende opties bieden, zoals bijvoorbeeld een camouflagenet, rookmachine of discolampen.
 • Perfect voor groepen: archery tag sets worden meestal verhuurd voor groepen van 10 personen of meer, waardoor het ideaal is voor feestjes of teambuilding events.
 • Vermijd investeringsrisico's: door te huren hoef je geen grote investering te doen voor iets wat je misschien minder vaak gebruikt dan je had verwacht.

25 archery tag spelvarianten om uit te proberen

Met verschillende spelvarianten kun je de gameplay aanpassen en de uitdagingen vergroten. Hier zijn maar liefst 25 spannende spelvarianten om te verkennen:

 • Classic Archery Tag: de basisvariant waarbij twee teams tegen elkaar strijden om punten te scoren door tegenstanders te raken met pijlen.
 • Archery Dodgeball: een combinatie van archery tag en dodgeball, waarbij spelers proberen elkaar te raken met pijlen terwijl ze ontwijkende bewegingen maken.
 • Capture the Flag: teams moeten elkaars vlag proberen te veroveren en terug te brengen naar hun eigen basis, terwijl ze de vijandelijke vlag beschermen.
 • Last Man Standing: het doel is om als laatste speler overeind te blijven door tegenstanders uit te schakelen met nauwkeurige pijlschoten.
 • Zombies: een team van overlevenden strijdt tegen een team van zombies. De zombies proberen de overlevenden te raken en te infecteren, terwijl de overlevenden proberen te overleven en de zombies uit te schakelen.
 • Team Elimination: teams strijden tegen elkaar om het hele andere team uit te schakelen. Het vereist teamwork, strategie en nauwkeurig schieten.
 • King of the Hill: teams strijden om controle over een specifieke locatie op het speelveld, waarbij het doel is om zo lang mogelijk de "koning van de heuvel" te zijn.
 • Medic: elk team heeft een "medic" die gewonde spelers kan genezen. Het doel is om de medic van het andere team uit te schakelen en alle spelers van dat team uit te schakelen.
 • Target Shootout: spelers richten zich op het nauwkeurig raken van specifieke doelwitten om punten te scoren. Het draait hierbij om precisie en doelschieten.
 • One-on-One Showdown: een rechtstreekse confrontatie tussen twee spelers, waarbij beide spelers een beperkt aantal pijlen hebben en proberen elkaar uit te schakelen voordat de pijlen op zijn.
 • Protect the VIP: een team moet een aangewezen VIP beschermen tegen aanvallen van het andere team. Het andere team probeert de VIP uit te schakelen.
 • Bandits Revenge: een speler wordt aangewezen als de "bandit" en moet proberen alle andere spelers uit te schakelen. De andere spelers moeten samenwerken om de bandit te verslaan.
 • Flag Race: teams strijden om zo snel mogelijk een reeks vlaggen te verzamelen en terug te brengen naar hun basis.
 • Sniper Showdown: spelers worden uitgerust met speciale snipergeweren en moeten vanaf lange afstand proberen hun tegenstanders uit te schakelen.
 • Archery Tag Battle Royale: een intense variant waarbij spelers in een steeds kleiner wordende speelzone strijden om als laatste over te blijven.
 • Assassins: in deze variant worden spelers willekeurig toegewezen als "assassins" en moeten ze specifieke doelwitten elimineren zonder zelf ontdekt te worden. Het is een spel van stealth en strategie waarbij spelers moeten manoeuvreren en hun pijlen met precisie moeten richten.
 • Hunt the Leader: teams strijden tegen elkaar terwijl ze proberen elkaars teamleider uit te schakelen. Het doel is om de leider van het andere team te vinden en te raken met pijlen, terwijl je je eigen leider beschermt.
 • Archery Relay Race: teams strijden in een estafettevorm, waarbij spelers elkaar aflossen en proberen een bepaald doel te bereiken, zoals het voltooien van een parcours of het raken van een specifiek doelwit. Snelheid en nauwkeurigheid zijn essentieel om te winnen.
 • Capture the Arrow: in deze variant moeten teams strijden om de meeste pijlen van het speelveld te verzamelen. Spelers kunnen zowel pijlen van de grond oprapen als pijlen van tegenstanders bemachtigen door ze uit te schakelen.
 • Archery Tag Gauntlet: één speler neemt het op tegen een heel team. De solo-speler moet alle aanvallen van het team ontwijken en proberen de tegenstanders een voor een uit te schakelen. Het doel is om zo lang mogelijk stand te houden en punten te verdienen voor elke tegenstander die wordt uitgeschakeld.
 • Elimination Relay: teams strijden tegen elkaar in een eliminatie race, waarbij elke speler van het ene team één tegenstander van het andere team probeert uit te schakelen voordat ze worden uitgeschakeld. Het doel is om alle spelers van het andere team te elimineren voordat je eigen team wordt uitgeschakeld.
 • Archery Tag Olympics: geïnspireerd door de Olympische Spelen, kunnen verschillende boogschiet disciplines worden nagebootst, zoals precisieschieten, snelvuurschieten en teamwedstrijden. Teams strijden om punten te verdienen in verschillende disciplines en het team met de hoogste totaalscore wint.
 • Protect the Artifact: teams moeten een waardevol artefact beschermen tegen aanvallen van het andere team. Het artefact kan worden geplaatst op een specifieke locatie in het speelveld en het doel is om te voorkomen dat het wordt geraakt of gestolen door het andere team.
 • Archery Tag Battle Zones: het speelveld wordt verdeeld in verschillende zones, elk met een specifiek doel of uitdaging. Teams strijden om controle over de zones te krijgen en punten te verdienen door specifieke taken uit te voeren, zoals het raken van doelwitten of het uitschakelen van tegenstanders in elke zone.
 • Capture the Tower: teams moeten proberen de controle te krijgen over een centrale toren op het speelveld. Het doel is om de toren te veroveren en te verdedigen terwijl het andere team probeert hetzelfde te doen. Het team dat de toren gedurende een bepaalde periode in handen heeft, wint het spel.