Archery tag in Noord-Holland, een uitdagende activiteit voor iedereen

In Noord-Holland op zoek naar een enerverende groepsactiviteit? Archery tag is een uitstekende optie. Deze mix tussen paintball en trefbal, gecombineerd met boogschieten is een hype door heel Nederland en wij zorgen ervoor dat jij het ook kunt ervaren bij jou in de buurt!

Het enige waar je voor hoeft te zorgen is een gymzaal, een stuk bos of een grasveld om te spelen. Vervolgens bestel je pijl en boog voor alle deelnemers en wij zorgen dat alles er is voor een spannende en veilige middag archery tag!

Archery tag set huren

Archery tag set huren

Vanaf €32,- voor 4 personen

Een dag onbeperkt spelen met een boog, masker en 2 pijlen per persoon.

Voor slechts €13,- overal verzonden

Geleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt inclusief uitleg én retourlabel.

Archery tag is nieuwe hype

Archery tag is een uitdagende activiteit die elementen van boogschieten, paintball en trefbal combineert in één enkel spel met pijl en boog. Spelers, gewapend met een boog en speciale pijlen met foam-tops, strijden met elkaar op een speelveld. Het doel? Het uitschakelen van tegenstanders door ze te raken met de pijlen of hun targets te schieten, allemaal terwijl je jezelf verstopt achter obstakels om aanvallen te ontwijken. Het is een soort 'Hunger Games' zonder de blauwe plekken die je krijgt bij paintball.

3 voordelen van een archery tag set huren

Bij ons maken we het gemakkelijk om deze spannende sport te ervaren, waar dan ook in Nederland. Archery tag huren heeft talloze voordelen:

  • Flexibiliteit. Je kunt overal spelen, of je nu kiest voor een locatie in Amsterdam, Haarlemmermeer, Hoorn of een andere plaats in Noord-Holland. Wij sturen de sets naar jouw locatie naar keuze, of dat nu een gymzaal, groepsaccommodatie of je eigen achtertuin is.
  • Gemak. Elke set bevat alles wat je nodig hebt om te spelen, inclusief bogen, pijlen, maskers en targets. Instructies worden ook meegestuurd, zodat je direct aan de slag kunt.
  • Pijnloos. In tegenstelling tot paintball, veroorzaakt archery tag geen blauwe plekken of pijn, waardoor het een geweldige keuze is voor spelers van alle leeftijden en fitheidsniveaus.

Bij welke evenementen en activiteiten kan archery tag worden gespeeld en waarom?

Archery tag is een veelzijdige activiteit die geschikt is voor verschillende evenementen:

  • Bedrijfsuitje en teamuitje. Archery tag is een uitstekende manier om teambuilding te bevorderen. Teams tegen elkaar laten strijden in een vriendschappelijk en competitief groepsuitje bevordert samenwerking, communicatie en strategisch denken.
  • Vrijgezellenfeesten. Op zoek naar een uniek en spannend vrijgezellenfeest? Een archery tag toernooi is precies wat je nodig hebt om van dit uitje een succes te maken.
  • Schoolactiviteiten en kinderfeestjes. Dit spel is niet alleen leuk, maar ook veilig voor kinderen tijdens je volgende kinderfeestje. Het kan ook een geweldige aanvulling zijn op een sportdag of schoolkamp.

Wil je het spel archery tag zelf ervaren? Vraag direct informatie of een offerte aan via onze website. Of je nu een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een sportieve dag met vrienden plant, wij staan klaar om je een onvergetelijke ervaring te bieden.

Jij regelt de locatie en wij zorgen voor een schitterende set waar iedere groep het uitstekend mee redt! Of het nu op Texel is of in Amsterdam of Alkmaar. Je kunt eenvoudig je set samenstellen, waarna hij altijd op tijd bezorgd wordt.

Veelgestelde vragen

Ik heb gehoord dat archery tag een soort kruising is tussen paintball en trefbal, maar dan zonder blauwe plekken. Klopt dit en kan ik dit spel met mijn collega's of vrienden op onze eigen locatie spelen?

Absoluut, dat klopt! Archery tag is inderdaad een mix van boogschieten en paintball met elementen van trefbal, maar dan zonder de kneuzingen. Het is een geweldig spel voor een groepsuitje of personeelsuitje. Wij sturen de spullen naar jouw locatie toe, waar dan ook in Nederland, en begeleiden jullie bij de verschillende spelvarianten voor een spannende, maar ontspannen dag.

Ik werk op een school en ben geïnteresseerd in het organiseren van een archery tag event voor onze leerlingen. Hoe kan ik dit boeken en hebben jullie ervaring met het begeleiden van dit soort events op scholen?

Jazeker, we hebben veel ervaring met het begeleiden van archery tag events op scholen en andere instellingen. Het boeken is heel eenvoudig, neem vrijblijvend contact met ons op via onze website en we zullen je voorzien van alle informatie die je nodig hebt.

Mijn vrienden en ik zijn fanatieke 'Hunger Games' fans en we zijn op zoek naar een activiteit die de spanning en het teamwerk van de film nabootst. Is archery tag hiervoor geschikt?

Archery tag is absoluut wat je zoekt! Het is alsof je je eigen 'Hunger Games' speelt, waarbij ieder team met elkaar de strijd aangaat in verschillende spelvarianten. Maar in plaats van echte pijlen gebruiken we speciale pijlen met foam-tops, dus het is volkomen veilig. Bereid je voor op een spannende en fanatieke dag!

We willen graag een archery tag event boeken. Is het mogelijk om dit te doen en wat kunnen we verwachten tijdens zo'n event?

Onze gespecialiseerde instructeur zal jullie begeleiden bij het opzetten en het spelen van verschillende spellen, inclusief de variant 'Archery Attack'. Hierbij komt het aan op richting, snel schakelen en een fanatieke strijd met elkaar aangaan. Maar maak je geen zorgen, het is een veilig spel waarbij niemand een gekneusde knie of andere blessures oploopt.