Ontdek de spanning van archery tag in Delft

Delft is misschien wel de perfecte setting voor een van de meest dynamische activiteiten van deze tijd - archery tag. Of het nu een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of een sportdag is, archery tag zorgt gegarandeerd voor onvergetelijke avonturen. Regel een geschikte locatie zoals een bos of een park en beleef de spanning en sensatie van archery tag op eigen locatie met onze set!

Archery tag set huren

Archery tag set huren

Vanaf €32,- voor 4 personen

Een dag onbeperkt spelen met een boog, masker en 2 pijlen per persoon.

Voor slechts €13,- overal verzonden

Geleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt inclusief uitleg én retourlabel.

Op jullie gewenste locatie in Delft spelen

Onze service maakt het mogelijk om archery tag te spelen op elke gewenste locatie in Delft, of zelfs heel Nederland. Of je nu kiest voor het groene veld van het outdoor avonturenpark, een speelveld bij de universiteit of zelfs een gymzaal, je bent verzekerd van een spannende battle. Je hoeft het trouwens niet bij Delft te houden. Waarom probeer je het niet eens uit in Den Haag, Rotterdam, Leiden of ergens anders in de provincie Zuid-Holland?

Een mix van paintball, trefbal en boogschieten

Archery tag combineert de beste elementen van paintball, trefbal en boogschieten in een uitdagende sport. Teams strijden tegen elkaar met pijl en boog, schietend op targets of tegenstanders. De pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops, zodat iedereen zonder zorgen kan genieten van het spel.

De perfecte groepsactiviteit voor elke gelegenheid

Archery tag is de perfecte activiteit voor allerlei groepen, vanaf de leeftijd van 8 jaar. Of het nu een kinderfeestje, bedrijfsuitje of studentenfeest is, archery tag is altijd een topkeuze. De regels zijn eenvoudig te leren, en er zijn verschillende spelvormen mogelijk, waardoor elk potje uniek is.

Breid je archery tag ervaring uit met extra activiteiten

Maak je archery tag ervaring in Delft nog beter door het te combineren met andere geweldige activiteiten. Van een heerlijke bbq tot een bezoek aan een avonturenpark, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Boek je archery tag avontuur

Om jouw archery tag avontuur te regelen, hoef je alleen maar de de gevraagde informatie door te geven op onze website. Wij regelen de rest - van de levering van de uitrusting tot de instructies. Zo kun jij je concentreren op het belangrijkste: plezier hebben en je tegenstanders raken!

De velden van Delft wachten op jou. Haal de Robin Hood in jezelf naar boven en laat je meeslepen door de spectaculaire wereld van archery tag. Wij verzorgen een onvergetelijk uitje, zodat jullie kunnen genieten van de sportieve strijd. Dus waar wacht je nog op? Kies voor archery tag in Delft en beleef de dag van je leven!

veelgestelde vragen

Wat is archery tag in Delft en hoe verschilt het van andere activiteiten zoals paintball en trefbal?

Archery tag, ook wel bekend als archery attack, is een spel dat zich bevindt tussen paintball en trefbal. Het is een combinatie van boogschieten en trefbal waarbij spelers elkaar op een veld vol obstakels proberen te raken met speciaal ontworpen pijlen. Vergelijkbaar met paintball en trefbal proberen spelers elkaar te raken, maar in plaats daarvan schieten ze met pijlen.

Moet ik een masker dragen tijdens het spelen van archery tag?

Ja, alle spelers worden verzorgd met een masker om te worden beschermd tijdens het spel. Het spel is al veilig, de pijlen zijn zacht en de velden kunnen worden uitgerust met bunkers en andere obstakels om achter te verschuilen, maar het dragen van een masker zorgt voor extra veiligheid.

Kan ik een archery tag uitje in Delft combineren met andere activiteiten?

Ja, bij veel events kun je archery attack of archery tag combineren met andere groepsactiviteiten. Dit kan bijvoorbeeld een bushcraft workshop, een kanotocht, of een barbecue zijn na het spel.

Kan ik archery tag in Delft op de gewenste locatie spelen?

Je kunt op elke gewenste locatie in Nederland spelen, indien het legaal is. Of je nu in het bos wilt spelen of in een open veld, dat kan allemaal geregeld worden.

Is archery tag in Delft geschikt voor een kinderfeestje?

Ja, archery tag in Delft is een geweldige keuze voor een kinderfeestje. Het spel is veilig en zorgt voor uren speelplezier. Wel is het handig om grotere groepen vroeg te boeken in verband met de beschikbaarheid van het aantal sets.

Hoe lang van tevoren moet ik een archery tag uitje in Delft boeken?

Dat varieert, maar het is meestal aan te raden om minstens een paar weken voor de gewenste datum te boeken, zeker als je met een grote groep komt. Het is echter altijd de moeite waard om even te bellen voor een vrijblijvend gesprek, ook als je op het laatste moment nog een uitje probeert te plannen.

Krijg ik een uitgebreide uitleg voordat we gaan starten met archery tag?

Ja, voordat jullie gaan starten zal er altijd een uitgebreide uitleg worden gegeven over de spelregels van archery tag. We willen ervoor zorgen dat iedereen weet wat hij of zij doet voor jullie starten met het spel.

Wat moet ik meenemen naar een archery tag uitje in Delft?

Over het algemeen hoef je alleen comfortabele kleren en schoenen mee te nemen die geschikt zijn voor outdoor activiteiten. Wanneer je komt boogschieten met archery tag verzorgen wij alle benodigde materialen, van de bogen tot aan de pijlen toe. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het meenemen van extra materialen.