Archery tag Rotterdam: een uitdagende activiteit voor iedereen

In de levendige stad Rotterdam hebben we iets speciaals voor iedereen die op zoek is naar een uniek en uitdagend uitje. Het spel dat je laat voelen als de echte Robin Hood: archery tag. Met de perfecte combinatie van paintball en trefbal biedt deze activiteit gegarandeerd plezier voor jong en oud. Regel een locatie en stel je set samen via de knop hieronder en beleef een spannende middag met archery tag in Rotterdam!

Archery tag set huren

Archery tag set huren

Vanaf €32,- voor 4 personen

Een dag onbeperkt spelen met een boog, masker en 2 pijlen per persoon.

Voor slechts €13,- overal verzonden

Geleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt inclusief uitleg én retourlabel.

Archery tag op jouw locatie in Rotterdam

Het mooie aan archery tag in Rotterdam is dat je niet gebonden bent aan een vaste locatie. Wil je de battle voeren in een sporthal, outdoor op een sportcomplex of ergens anders in Rotterdam? Wij leveren de archery tag set op de locatie van jouw keuze, of het nu een indoor of outdoor locatie is.

De regels van het spel

Twee teams staan tegenover elkaar met één doel: het target van de tegenstander raken en alle spelers uitschakelen. Zodra het startschot klinkt, wordt het een strijd vol adrenaline. Maak je geen zorgen, de veiligheidspijlen met foam-punt zorgen ervoor dat het spel veilig blijft, terwijl de verschillende obstakels op het terrein voor een extra uitdaging zorgen.

Uitgebreide uitleg

Of je nu voor de eerste keer speelt of al een fanatieke archery tag speler bent, onze uitgebreide uitleg en instructies zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van het spel. We houden rekening met alle spelers en hun niveau, en maken het spel zo spannender en uitdagender voor iedereen.

Archery tag voor elk evenement

Van bedrijfsuitjes en kinderfeestjes tot vrijgezellenfeesten, archery tag is een echte aanrader voor elk evenement. Het is een sportieve activiteit waarbij de teams tegen elkaar strijden, wat voor veel hilariteit en mooie momenten zorgt. Je kunt na de game nog napraten en genieten van de horeca in Rotterdam.

Reserveer je archery tag set in Rotterdam

Het reserveren van je archery tag set in Rotterdam is zo gedaan. Vul het formulier in op onze website voor een vrijblijvende offerte. Ervaar het zelf en ontdek waarom archery tag een schot in de roos is voor jouw volgende uitje in Rotterdam. Met archery tag bezorgen we je een dag vol plezier, actie en onvergetelijke momenten. Dit kunnen we bezorgen in heel Zuid-Holland, dus ook in Den Haag, Delft of Leiden.

Veelgestelde vragen | archery tag Rotterdam

Wat is een leuk uitje voor een groep mensen?

Archery tag is een erg leuke activiteit voor een groepsuitje. Het kan zowel binnen als buiten gespeeld worden, in heel Nederland. Het is een combinatie tussen paintball en trefbal, waarbij je met pijl en boog op elkaar schiet (met speciale, veilige pijlen natuurlijk!). Echt een aanrader!

Kun je archery tag spelen tijdens bedrijfsuitjes?

Ja, je kan zeker archery tag spelen tijdens bedrijfsuitjes. Het is een uitstekende manier om teambuilding en stoom af te blazen. Bovendien kan je het overal in Nederland spelen.

Is archery tag geschikt voor kinderfeestjes?

Zeker, archery tag is een stoere en leuke activiteit voor kinderfeestjes. De kinderen krijgen speciale pijlen en bogen, en natuurlijk een masker voor de veiligheid. Ze zullen het geweldig vinden.

Zijn er horeca faciliteiten beschikbaar bij archery tag events?

Ja, bij veel archery tag events zijn horeca faciliteiten beschikbaar of kun je zelf drank en spijs regelen. Zo kun je gezellig nagenieten met bijvoorbeeld een drankje en wat snacks na een fanatieke sessie boogschieten.

Heb je bepaalde skills nodig om je "schot in de roos" te krijgen bij archery tag?

Het helpt als je een beetje oog-handcoördinatie hebt, maar dat is absoluut geen vereiste. Iedereen kan leren schieten met een pijl en boog. En wie weet, misschien ben jij wel de verborgen scherpschutter van de groep!

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor een potje archery tag?

Je kan online een offerte aanvragen voor archery tag. Op onze website vind je een offerteformulier, waar je jouw wensen kan aangeven. We nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn de spelregels?

Bij archery tag krijg je allemaal je eigen pijl en boog. Het doel is om de tegenstanders te raken of hun targets neer te halen. Je kunt elkaar niet raken op het hoofd, dat is verboden. Als je geraakt bent, ben je af. Maar je kan weer terug in het spel komen als één van jouw teamgenoten een target van de tegenstander raakt! Wanneer een team geen spelers of targets meer over heeft, wint het andere team.

Is archery tag duur? Wat kost het per persoon?

Je kunt bij ons een archery tag set vanaf €8,- per persoon huren (set van 1 boog, 1 masker en 2 pijlen). Extra pijlen kosten 1 euro per stuk. Daarnaast kun je nog extra attributen bestellen, zoals een camouflagenet, rookmachine of obstakels om achter te schuilen.