Strand, sport en spanning: archery tag in Den Haag

Wist je dat je in Den Haag een unieke activiteit kunt beleven die sport en spanning combineert? Archery tag is de naam, een hilarische en uitdagende mix tussen paintball en trefbal, waarbij het doel is om met pijl en boog de targets van je tegenstanders te raken. Het mooie is dat je zelf de locatie mag kiezen. Een spannend bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen of een adrenaline rijke workshop in Kijkduin? De keuze is aan jou!

Archery tag set huren

Archery tag set huren

Vanaf €32,- voor 4 personen

Een dag onbeperkt spelen met een boog, masker en 2 pijlen per persoon.

Voor slechts €13,- overal verzonden

Geleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt inclusief uitleg én retourlabel.

Actie op jouw locatie naar keuze

Van de uitgestrekte stranden van Scheveningen en Hoek van Holland tot de speelvelden in het hart van Den Haag, archery tag kan overal gespeeld worden. Je bent gewapend met pijl en boog, waarbij de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops om blauwe plekken te voorkomen. En om je gezicht te beschermen, gebruiken we maskers. Eenmaal uitgerust ga je de strijd aan met je tegenstanders, waarbij teamwork en scherpe schietkunsten de sleutel tot succes zijn. Kun je nou geen goede plek vinden? Je kunt in principe spelen in heel Nederland, dus je kunt ook elders in Zuid-Holland spelen, bijvoorbeeld in Leiden, Delft of Rotterdam!

Strandactiviteiten en archery tag: een geweldige combinatie

Combineer archery tag met andere leuke activiteiten op het strand voor een onvergetelijk uitje. Van een competitieve sessie van expeditie Robinson tot een ontspannen bbq bij een van de vele strandtenten, alles is mogelijk. Wij helpen je graag bij het samenstellen van het perfecte dagprogramma, zodat jij en je groep kunnen genieten van een dag vol actie zonder omkijken.

Jouw archery tag feestje in Den Haag

Of je nu een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, of teamuitje organiseert, archery tag is een leuke activiteit voor zowel jong als oud. Ook voor grotere groepen, zoals bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten, is archery tag in Den Haag een absolute aanrader. Wij kijken graag samen met jou naar de beste arrangementen om aan al je wensen te voldoen.

Archery tag in het Zand van Scheveningen

Op een steenworp afstand van Den Haag ligt Scheveningen, een prachtige badplaats met een breed zandstrand dat perfect is voor outdoor groepsactiviteiten zoals archery tag. In de frisse zeelucht, met het geluid van de golven op de achtergrond, wordt de ervaring van het spel nog intenser en leuker.

In Scheveningen kun je een onvergetelijke dag van archery tag maken. Stel je voor dat je met je vrienden of collega's het speelveld betreedt, klaar voor een spannend spel in het zand. De dynamiek van het zand voegt een extra laag van uitdaging toe aan het spel - het is moeilijker om snel te bewegen, wat zowel het ontwijken van pijlen als het raken van je doelen moeilijker maakt. 

Maar ondanks de extra uitdaging, biedt het strand van Scheveningen een onvergelijkbare sfeer die het spel nog aantrekkelijker maakt. En na een opwindend spel kun je afkoelen in de zee, of genieten van een welverdiende maaltijd in een van de vele strandpaviljoens. Ervaar het zelf en maak onvergetelijke herinneringen met archery tag op het strand van Scheveningen.

10 tips om te winnen met archery tag

Als je de spanning van een archery tag-spel echt wilt ervaren en de tegenstander wilt domineren, dan heb je meer nodig dan alleen basisvaardigheden. Hier zijn vijf nuttige tips die je kunnen helpen om je tegenstanders te verslaan en de overwinning te behalen:

  • Werk samen als een team: archery tag is een teamsport, dus samenwerking en communicatie zijn essentieel. Werk samen om strategieën te vormen, dek elkaar en wissel pijlen uit als dat nodig is.
  • Gebruik de hele speelruimte: maak gebruik van de volledige speelruimte en probeer niet te veel in een gebied te clusteren. Dit maakt het moeilijker voor tegenstanders om je te raken en zorgt ervoor dat je meer mogelijkheden hebt om pijlen te ontwijken.
  • Leer de juiste boogschiet technieken: een goede techniek kan een groot verschil maken in archery tag. Oefen met het trekken, richten en loslaten van de pijl om de nauwkeurigheid te verbeteren.
  • Blijf in beweging: het is moeilijker om een bewegend doel te raken dan een stilstaand doel. Daarom is het belangrijk om constant in beweging te blijven. Ren, duik en rol om pijlen te ontwijken en jezelf een moeilijker doelwit te maken.
  • Maak gebruik van afleidingen: terwijl een deel van je team de aandacht van de tegenstander trekt, kunnen anderen dichterbij sluipen om te schieten of zelfs de doelen van de tegenstander te raken. Deze verdeel-en-heers strategie kan erg effectief zijn.
  • Oefen met het vangen van pijlen: het vangen van een pijl kan niet alleen een schot van de tegenstander neutraliseren, maar het kan ook een uitgeschakelde teamgenoot weer in het spel brengen. Hoewel het niet eenvoudig is, kan het een game-changer zijn als je het onder de knie krijgt.
  • Maak gebruik van obstakels: obstakels zijn er niet alleen om je te beschermen tegen inkomende pijlen, maar je kunt ze ook gebruiken om verrassingsaanvallen uit te voeren of als dekking om dichter bij je tegenstanders te komen.
  • Kies je doelen verstandig: in plaats van lukraak te schieten, kies je je doelen strategisch. Richt op spelers die een bedreiging vormen of die geen dekking hebben.
  • Blijf altijd alert: houd altijd je omgeving in de gaten en blijf op de hoogte van waar je teamgenoten en tegenstanders zijn. Dit kan je helpen om aanvallen te voorspellen en te reageren op veranderingen in het spel.
  • Zorg voor een goede conditie: archery tag is een fysiek veeleisende sport die snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen vereist. Regelmatige lichaamsbeweging kan je helpen om langer in het spel te blijven en sneller te bewegen op het veld.

Contacteer ons voor een offerte op maat

Wil je archery tag in Den Haag ervaren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Of je nu een middag op het strand wilt doorbrengen of een workshop wilt organiseren in het park, wij kunnen de ideale archery tag ervaring creëren die past bij jouw groep en wensen.

Daag je vrienden, familie of collega's uit voor een potje archery tag en ontdek wie het scherpste oog en de beste mik-skills heeft. Kan jouw team alle tegenstanders en targets raken en als eerste over de finish komen? Pak je pijl en boog, kies je locatie in Den Haag en ga de uitdaging aan!