Archery tag in Leiden: het ultieme groepsspel

In Leiden heb je tegenwoordig de mogelijkheid voor een spannende groepsactiviteit of voor een kinderfeestje: archery tag. Bij archery tag speel je een soort trefbal, maar dan met schuimkop-pijl en boog. Bij ons huur je voordelig en eenvoudig een archery tag set zodat je op eigen terrein de spanning en het plezier van archery tag kunt ontdekken.

Archery tag set huren

Archery tag set huren

Vanaf €32,- voor 4 personen

Een dag onbeperkt spelen met een boog, masker en 2 pijlen per persoon.

Voor slechts €13,- overal verzonden

Geleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt inclusief uitleg én retourlabel.

Zelf gekozen locaties in Leiden 

Bij archery tag ben je niet beperkt tot een specifiek veld of arena. Het spel kan gespeeld worden op de locatie van jouw keuze, zowel binnen als buiten. Of je nu een ruime sporthal, een groot grasveld of de achtertuin van je huis in gedachten hebt, wij zullen de benodigde uitrusting op de gewenste locatie bezorgen.

Archery tag: strategie en actie

Het doel van archery tag is om de tegenstander of het target van het andere team te raken met pijlen. Maar wees gerust, veiligheid is onze prioriteit. De pijlen zijn speciaal ontworpen met zachte punten en iedereen krijgt een masker voor extra bescherming. Teams schieten op elkaar vanaf verschillende kanten van het veld, waarbij ze obstakels kunnen gebruiken om zich achter te verstoppen.

Voor iedereen geschikt

Archery tag is niet alleen een leuk en sportief spel, maar ook een geweldige teambuilding activiteit. Communicatie, strategie en coördinatie zijn essentieel om te winnen. Of je nu een team van collega's, vrienden of familieleden hebt, iedereen zal genieten van de vriendschappelijke competitie en het plezier dat archery tag biedt. Het is een spel dat geschikt is voor alle leeftijden en niveaus.

Eenvoudig archery tag regelen in Leiden

Bereid je voor op een dag vol actie, plezier en lachen met archery tag in Leiden. Het proces is eenvoudig: neem contact met ons op, geef ons je gewenste datum, tijd en materiaal wensen door en wij zorgen voor de rest. Van het bezorgen tot het uitleggen van de regels, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, kies dus ook voor archery tag huren!

Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe, opwindende activiteit voor je volgende groepsevenement in Leiden, dan hoef je alleen maar een stuk park af te zetten of een sportveld te regelen en het feest kan beginnen. Ook elders in Zuid-Holland is van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan Den Haag, Rotterdam of Delft.

Veelgestelde vragen | archery tag Leiden

Hoe veilig is het om archery tag te spelen?

Het is heel veilig. De pijlen die we gebruiken hebben zachte punten, welke geen letsel kunnen veroorzaken. Daarnaast dragen alle spelers verplicht een veiligheidsmasker tijdens het spel.

Hoe maakt archery tag onze groepsactiviteit in Leiden leuker?

Archery tag kan jullie groepsactiviteit in Leiden leuker maken door teamwerk te bevorderen, competitie en plezier te stimuleren, toegankelijk en actief te zijn voor alle leeftijden en condities, een unieke ervaring te bieden en nieuwe vaardigheden te leren, zoals boogschieten en strategisch denken. Gespeeld in de schilderachtige omgeving van Leiden, kan het een onvergetelijke ervaring bieden die kan worden gecombineerd met andere activiteiten in de stad voor een volledige dag van plezier en avontuur.

Hoe lang duurt een gemiddeld een potje archery tag in Leiden?

De lengte van een spel kan variëren afhankelijk van het specifieke format dat wordt gebruikt, maar een gemiddeld spel duurt meestal ongeveer één tot twee uur. Dit omvat meestal een korte introductie en veiligheidsbriefing, tijd voor spelers om te oefenen met het boogschieten, en dan meerdere rondes van het daadwerkelijke spel. De tijd kan echter variëren, dus het is het beste om dit te controleren met onze organisatie om een nauwkeurige tijdsinschatting te krijgen.

Moeten we onze eigen bogen meenemen voor archery tag in Leiden?

Normaal gesproken, als je deelneemt aan een georganiseerd archery tag-evenement, worden alle benodigde materialen, waaronder bogen, pijlen, en veiligheidsuitrusting, door ons verstrekt. Het is dus niet nodig om je eigen boog mee te nemen.

Hoe houden jullie de scores bij tijdens een archery tag spel?

Scores worden bijgehouden door het tellen van het aantal geraakte spelers en targets. De groep of persoon die aan het eind van het spel de meeste punten heeft, wordt als winnaar uitgeroepen.

Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen aan archery tag in Leiden?

De minimale leeftijd om mee te kunnen doen aan archery tag is 8 jaar.

Hoe neem ik contact op om een archery tag sessie te boeken?

Je kunt direct contact met ons opnemen via onze website of per e-mail. We raden je aan om zo snel mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat op je gewenste datum de sets beschikbaar zijn.